Hlavní obsah

Policisté zatkli další stařenku na její vlastní přání

Novinky, tcs

V březnu zatýkali starou dámu policisté v Essexu, minulý víkend k netradičnímu zákroku přistoupili policisté na předměstí Manchesteru. Dvaadevadesátiletá Josie Birdsová si přála být alespoň jednou za život zatčena, policisté ji proto naoko obvinili z krádeže a v poutech odvezli k výslechu. Navzdory jejímu přání však starou dámu nezavřeli do cely, ale nabídli jí čaj a koláčky.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Josie Birdsové z Manchesteru je 92 let. Za svůj život toho prožila hodně a může se radovat z široké rodiny. Má 6 dcer, 20 vnoučat, 28 pravnoučat a 2 prapravnoučata. Přesto se jí nikdy „nepoštěstilo“ mít opletačky se zákonem.

Podobně jako o jedenáct let starší Anne Brokenrowová z Essexu i Birdsová vyjádřila přání, že by se alespoň jednou v životě chtěla nechat zatknout. Policisté jí přání splnili, v sobotu jí „obvinili“ z přepadení prodejny potravin Co-op. „Tam nenakupuji,“ zapírala potěšená stařenka.

Následně Josie policisté odvezli policejním vozem na služebnu, kde byla podrobena výslechu. Jak pro server BBC uvedla jedna z jejích vnuček Pam Smithová, stařence byly pouta na rukou málo a chtěla se nechat zavřít do cely.

To však už policisté odmítli a místo toho jí nabídli čaj a koláčky. I přesto byla Josie nadšená a odnesla si řadu zážitků, o kterých dle Pam celou neděli vyprávěla.

Reklama

Výběr článků

Načítám