Hlavní obsah

Policista na karnevalu rozhýbal své tělo a pobavil diváky

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vytříbené taneční pohyby předvedl čtyřiatřicetiletý britský strážník Daniel Graham během karnevalu v londýnské čtvrti Notting Hill. Muž v uniformě se neostýchal a jásajícímu publiku předvedl několik opravdu zdařilých figur. Místní DJ ho za potlesku přihlížejících nazval „pařmenem v utajení“.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Tančící policista na londýnském karnevaluVideo: Reuters

 
Článek

Graham není v tanci žádným nováčkem. V letošní řadě populární soutěže Británie má talent se dostal až do semifinále. Mnozí přitom pochybovali, zda je Graham opravdovým policistou. Ten opravdu slouží jako konstábl ve městě Kingston v hrabství Surrey.

Svými tanečními vystoupeními se snaží poukázat na to, že i policisté mají svou lidskou stránku a snaží se prolomit bariéry, které často mezi občany a policisty existují. Tanec mu nebrání ve vykonávání služebních povinností, nadřízení Grahamovu činnost nejen tolerují, ale také podporují.

Policista navštívil ve své uniformě třídenní londýnský karneval, který se každoročně koná ve čtvrti Notting Hill. Jedná se o největší pouliční festival v Evropě, který chce ostatním přiblížit afro-karibskou kulturu.

Reklama

Výběr článků

Načítám