Hlavní obsah

Pašovala drogy, z přísně střeženého vězení ale kočka uprchla

Novinky, nčs

Z vězení Welikada Prison ve městě Kolombo na Srí Lance uprchla kočka. Jednalo se přitom o trénovanou „vězenkyni”, která byla na cele kvůli pašování drog, které měla zprostředkovávat vězňům. Nepozornému dozorci ale pláchla při krmení, informoval New Indian Express.

Foto: Profimedia.cz

Kočka utekla z vězení na Srí Lance. Ilustrační foto

Článek

Ačkoliv na Srí Lance neexistuje žádný precedens pro věznění zvířat, policie věřila, že by je kočka mohla přivést na stopu drogového gangu. Čtyřnohá pašeračka byla přistižena při činu, když do vězení pronesla několik gramů heroinu, SIM karty a paměťovou kartu. Všechno měla ukryté v plastovém pytlíku, který měla na těle přivázaný.

Celníci mohli popíjet cappuccino s kokainem. Místo filmového kmotra

Koktejl

Policie věří, že kočka byla vycvičena drogovým kartelem, který má na svědomí pašování drog rovněž v hlavním městě, kde v červnu došlo ke smrti šéfa tamního podsvětí Angody Lokky.

Kočka ale místo poskytnutí stopy k majitelům dozorcům uprchla při rutinním krmení. Jakmile se dveře od cely otevřely, utekla kočka neznámo kam. Podle policie ale po uprchlém zvířeti nikdo pátrat nebude, kočka se tak zřejmě definitivně dostala zpátky na svobodu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám