Hlavní obsah

Moniku Absolonovou trápí jarní alergie

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ačkoliv je právě měsíc lásky, zpěvačka Monika Absolonová si toto období s milostnými příběhy nijak nespojuje. Naopak ji teď trápí alergie a květen jí proto připomíná vůni šeříku.

Foto: Miroslav Knotek

Starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer a místostarosta David procházka předávají resuscitační brašny strážníkům z borské služebny.

Článek

"Vzhledem k tomu, že je za námi teprve pár májových dnů, tak uvidíme, co to se mnou udělá. Když se ale ohlédnu zpět, tak mně květen připomíná především vůni šeříku, žádné májové lásky se mi nevybaví," řekla Absolonová.

Populární zpěvačka trpící alergií na pyl jarních květin se proto neobejde bez léků, které musí užívat pravidelně, což jí znepříjemňuje život. Alergie na muže však naštěstí nemá.

"K mužům mám vztah výrazně kladný, k některým jednotlivcům obzvlášť. Jména ale neřeknu, protože je jich tolik, že by se nevešla na jednu stránku. Teď mě ale více než milostné zaměstnávají umělecké plány," podotkla. 

Na odpočinek nemá čas

V současnosti se připravuje na roli královny Elišky v muzikálu Karla Svobody na motivy hry Jaroslava Vrchlického Noc na Karlštejně. Roli bude alternovat s Kateřinou Brožovou. Kromě toho natáčí sólovou desku, hraje v Rebelech a na Slovensku účinkuje v Kleopatře.

"Vlastně vůbec nerelaxuji a je to na mě znát. Minulý měsíc jsem byla poprvé od základní školy nemocná. Měla jsem rýmu, teplotu a bylo to velmi nepříjemné. Jsem ráda, že zima skončila, jaro už nějak přečkám. Miluji léto, nemohu se tepla nabažit. Snad se mi podaří si i na týden zajet k moři."

Reklama

Související témata:

Související články

Kleopatra slavila

Muzikál Kleopatra v neděli slavil - tři sta sedm repríz vidělo na 200 tisíc diváků. Výroční představení bylo výjimečné - představitelky titulní role Monika...

Královny popu ovládly operu

Počtvrté se v pondělí ve Státní opeře v Praze uskutečnil charitativní koncert ženských hvězd české populární hudby Královny 003. Na podporu nadačního fondu...

Absolonová čeká na Pana Správného

Stále populárnější zpěvačka Monika Absolonová ani po bolavém rozvodu na muže nezanevřela. "Chlapi se mi líbí pořád a moc! Jen bych momentálně nechtěla žádného...

Výběr článků

Načítám