Hlavní obsah

Monica Bellucci porodila děvčátko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Devětatřicetiletá italská herečka Monica Bellucci se v neděli stala maminkou. Otcem holčičky je francouzský herec Vincent Cassel. V pondělí o tom informoval italský deník La Repubblica.

Foto: Vratislav Konečný

Borovanský bratr Žižka

Článek

Holčička se narodila v Římě v nemocnici Fatebenefratelli včera krátce po čtrnácté hodině odpoledne. Herečka pro ni vybrala jméno Deva, které je indického původu a znamená "nebeskou krásu".

Dítě vážilo 2,92 kilogramu a podle dosavadních zpráv je jeho zdravotní stav dobrý.

Šťastným otcem děvčete je hereččin manžel, osmatřicetiletý francouzský herec Vincent Cassel, za kterého se Bellucci provdala v roce 1999.

Monica Bellucci se narodila v italském městečku Citta di Castello. Po studiích na vysoké škole se živila jako modelka, později se prosadila jako herečka. Právě při filmovém natáčení poznala svého budoucího manžela.

Proslula ve filmech Matrix Reloaded a The Passion of the Christ.

Reklama

Související témata:

Související články

Monica Bellucci poprvé otěhotněla

Italská herečka Monica Bellucci očekává narození svého prvního potomka. Šťastným otcem se zanedlouho stane její manžel, francouzský herec Vincent Cassel....

Těhotná Bellucci se obnažila pro Vanity Fair

Devětatřicetiletá italská herečka Monica Bellucci, která letos na podzim očekává svůj první přírůstek, se obnažila pro italskou verzi časopisu Vanity Fair....

Výběr článků

Načítám