Hlavní obsah

Moje Salma je velká koketa, tvrdí Belohorcová na dovolené v Turecku

Novinky, Jakub Kynčl (Manavgat)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manavgat

Moderátorka Zuzana Belohorcová ujela s dcerou Salmou z České republiky a tráví necelý týden v tureckém letovisku Manavgat. S malou Salmou se vodě nevyhýbá a sama tvrdí, že je její dcera pro cestování a moře doslova stvořená. Má to prý nejen po ní, ale i po svém otci, podnikateli Vlastovi Hájkovi.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Malý Michal Decastelo u moře jemně osahával dcerku Belohorcové. Ta se profesionálně tvářila, jako by se jí to netýkalo.

Článek

Moderátorka Zuzana Belohorcová pokračuje ve snaze o to, aby byla její dcera Salma pořádná světoběžnice hned od mala. Vždy, když je to jen trochu možné, se snaží s dcerkou, která má pro život v zahraničí velmi praktické jméno, co nejvíce cestovat.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Zuza Belohorcová s malou Salmou krátce po příjezdu do Turecka.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Belohorcová učí dcerku na vodu už od narození.

"Je skvělé, že se už Salmička na cestování docela dobře přivykla. V letadle už ani nebrečí, a když mám štěstí, tak se třeba za celý let na Floridu ani nevzbudí. Je to zlaté dítě. Tentokrát jsem ji chtěla ale vzít jen na několik dní za teplem a nechtěla jsem letět tak daleko. Rozhodla jsem se vyrazit s Blue Stylem do tureckého hotelu vhodného pro rodiny s dětmi. Aspoň se tu Salmička nenudí a já nemusím stále vymýšlet, co dělat, aby se zabavila.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Belohorcová si chtěla na pláži hotelu Asteria Elita dopřát trochu adrenalinu. Rozum však nakonec zvítězil nad odvahou a šla si jen zaplavat.

Ve vodě by malá Salma prý nejradši byla celý den, ale to samozřejmě není vzhledem k jejímu věku zatím možné. Vodní živel je ale Salma podle Belohorcové už od narození a ani jeden z rodičů rozhodně její choutky po vodě nepotlačují.

"Je to ale hlavně obrovská koketa, jednou budeme mít obrovskou práci ji uhlídat. Stačí když okolo ní projde pohledný chlap a hned má pusu od ucha k uchu, ale zároveň se otáčí a dělá stydlivě nedostupnou. Vlasta to bude mít jednou těžké," smála se Belohorcová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám