Hlavní obsah

Miss léto měří 168 centimetrů

– OLOMOUC
Právo, bed

Novou Miss léto se v sobotu v Olomouci stala sedmnáctiletá Nikola Novotná z Heřmanova Městce. Jako první vicemiss byla porotou vybrána Šárka Mohorková z Nového Jičína a jako třetí se umístila Barbora Klosová z Ostravy.

Článek

Finále soutěže poznamenal prudký déšť, který v půli večera zahnal soutěžící, pořadatele i diváky do vnitřních prostor olomouckého hotelu Flora. Tam soutěž v improvizovaných podmínkách pokračovala.

"Šla jsem do toho, protože jsem chtěla zkusit něco nového. Nečekala jsem, že budu vybrána až do finále," řekla vítězka soutěže, která studuje Střední odbornou školu obchodu a služeb. Porotu zaujala zejména volnou disciplinou, kdy zatančila merengue. Nová miss se hodlá věnovat modelingu, i když s ním zatím velké zkušenosti nemá. Na úspěch v soutěži Miss ČR si příliš velkou naději nedává, neboť měří jen 168 centimetrů.

Do soutěže Miss léto 2006, která se konala po dvanácté, se letos přihlásilo kolem 400 dívek. Pořadatelé ale museli těsně před finále vyloučit dvě děvčata kvůli porušení pravidel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám