Hlavní obsah

Matka se synem na poslední chvíli odešli z pokoje, kam vrazil traktor

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bishop Auckland

Štěstí měla Angličanka Lynn Clarková se svým synem. Na poslední chvíli opustili dům ve městě Bishop Auckland v britském hrabství Durham, do něhož vjel traktor. Prorazil zeď a zdemoloval velkou část obývacího pokoje. Žena se nejprve po ohlušující ráně domnívala, že v domě explodovala televize, až když se vrátila, objevil se před ní její zdevastovaný domov.

Foto: Profimedia.cz

Traktor vrazil do obývacího pokoje krátce poté, co jej všichni opustili. Ilustrační foto

Článek

Čtyřiačtyřicetiletá Clarková jen pár vteřin před pátečním incidentem řekla synovi, ať jde do svého pokoje a převlékne se, a z okenního parapetu vzala psa, kterého chtěla jít vyvenčit. V obývacím pokoji se proto v tu chvíli naštěstí nikdo nenacházel.

„Nejdřív jsem si myslela, že nám vybuchla televize. Kvůli černému dýmu jsem ani neviděla, co se v obýváku stalo, až pak jsem zahlédla, jak nám traktor zaparkoval v okně. Krátce předtím jsem přitom řekla synovi, ať jde k sobě do pokoje a neleží u televize v obýváku v pyžamu. Bylo to jako když by nám něco říkalo, že máme jít všichni pryč z místnosti,“ uvedla k nečekané události majitelka domu.

Rodina musela dočasně změnit bydliště

„Nemohu tomu uvěřit, něco mi napovědělo, že mám sundat psa z okna, kam poté ten traktor vrazil. Jsem moc ráda, že jsem to udělala,“ dodala žena. Obávala se přitom i o své další psy. Ti k ní však za chvíli všichni přiběhli.

„V našem zdemolovaném domě nefunguje elektřina ani plyn, bydlíme proto dočasně na bratrově chatě,“ dodala Clarková.

Sedmadvacetiletý řidič traktoru z Crooku byl převezen do nemocnici v Durhamu s lehčími zraněními. Příčina nehody se zatím prošetřuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám