Hlavní obsah

Jennifer Anistonová otěhotněla s mladým zpěvákem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Jennifer Anistonová (39) vždycky stavěla hvězdnou kariéru nad založení rodiny, což byl také důvod, proč se s ní rozvedl Brad Pitt. Nyní, na prahu čtyřicítky, konečně dostala rozum a otěhotněla se svým přítelem, hudebníkem Johnem Mayerem (31).

Článek

Ještě před několika týdny byl jejich milostný vztah na štíru hlavně kvůli Johnově vášni k alkoholu a cigaretám. Jakmile ale Jennifer zjistila, že s ním čeká potomka, rozhodla se mu dát druhou šanci. Jak australskému magazínu New Weekly prozradil zdroj z hereččina okolí, Jennifer je díky svému těhotenství v sedmém nebi.

"Jennifer vůbec nečekala, že otěhotní. Teď je ale z té zprávy nadšená a touží po tom, aby jim to s Johnem klapalo a aby byli dobrými rodiči jejich dosud nenarozeného dítěte," uvedl zdroj s tím, že Johna nečekané otcovství zasáhlo stejně jako jeho lásku.

Budoucí otec se snaží sekat dobrotu seč může. Dokonce pro Jennifer napsal milostnou píseň a rozhodl se definitivně skoncovat s pitím a kouřením.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám