Hlavní obsah

Ind objevil na střeše svého domu býka

Novinky, tcs

Chvíle naprostého šoku a překvapení zažil před několika dny dvaapadesátiletý Ramesh Banjara z města Gválijar ležícího v indickém státě Madhjapradéš. Když se vracel s rodinou z trhu, objevil na střeše svého domu nervózního býka. Přivolaní hasiči se přes dvě hodiny pokoušeli býka ze střechy sundat. Zvíře nakonec slezlo samo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Sundat býka ze střechy nebylo vůbec jednoduchéVideo: Caters News, AP

 
Článek

Ramesh odešel s rodinou na trh a v domě zůstala pouze jeho snacha, která se starala o přípravu oběda. Když se Ramesh a ostatní vraceli, zjistili, že je jejich obydlí obklopené davem lidí. „Zpanikařili jsme. Mysleli jsme, že se něco stalo snaše,“ uvedl Ramesh pro Caters TV.

Jenže pak si Ramesh povšiml na střeše něčeho, co tam rozhodně nepatřilo. Když se podíval nahoru, pohled mu opětoval značně nervózní býk. O tom, jak se dostal na střechu, řekla Rameshovi jeho snacha.

Zklidněný býk sešel dolů sám

Zatoulané zvíře vtrhlo do domu a mladou ženu překvapilo. „Vyděsila se a začala křičet. Křik zase vystrašil býka a ten chtěl utéct. Jenže nemohl najít cestu ven, a tak vyběhl po schodech na střechu,“ řekl Ramesh.

Přivolaní hasiči se nejprve snažili býka pomocí lan stáhnout zpět po schodech dolů. Vyplašené zvíře ale vůbec nespolupracovalo. Nevyšel ani pokus, při kterém se lidé snažili býka spustit dolů na lanech. Visící býk byl tak vyděšený, že kopal a mlátil kolem sebe a hrozilo mu vážné zranění.

Nakonec hasiči býka opět vytáhli nahoru. Na střeše mu dávali vodu a pokoušeli se ho uklidnit. To se nakonec po dvou hodinách podařilo a býk nakonec sešel po schodech dolů klidně a po svých.

Inzertní sdělení

Myslíš si, že má článek vocas? Zapoj se do soutěže na: https://www.facebook.com/pardal.cz/

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám