Hlavní obsah

Domácí zvířátko může být skvělým životním partnerem

Novinky, Ananova
AMSTERODAM

Ti, kteří marně hledají svého celoživotního partnera, musí často čelit dotěrným otázkám pídícím se po datu svatby. Jistou útěchu jim nyní přináší nový internetový portál Marryyourpet, který s nadsázkou zprostředkovává dosud nevídané sňatky mezi domácími mazlíčky a jejich chovateli.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Majitelům psů a koček se tak zároveň naskýtá jedinečná možnost, jak svým čtyřnohým miláčkům projevit neutuchající lásku a jejich vzájemný vztah zpečetit sňatkem.

Dominique Lesbirel, majitel nového portálu se domnívá, že vztah mezi chovateli a jejich chlupáči bývá velmi silný a intenzívní, proto si zaslouží náležité zpečetění.

" Chtěl jsem, aby se jejich vzájemná láska stala oficiální," říká Lesbirel a pochvaluje si, že nyní se už všichni páníčkové mohou pyšnit oddacím listem.

Zvířecí partner má své výhody

Lesbirel vidí v "manželství" se zvířecím protějškem řešení, jak předejít obvyklým domácím šarvátkám. Čtyřnozí miláčkové se jen zřídka urazí, málokdy své majitele naštvou a určitě se nebudou dožadovat oblíbené telenovely v době, kdy na jiném programu běží fotbal.

Spory si musí každý vyřešit sám

Žádné manželství se však neobejde bez občasných trhlin, a tak je třeba počítat s tím, že i svazek se zvířetem může nabourat každodenní idylku.

Laškovný portál ale odmítá přebírat zodpovědnost za případné neshody a nechce s nimi mít nic společného: "Za nic neručíme. Je zcela možné, že vám vaše nová choť podrápe nábytek nebo vám psí manžel ukradne přímo z talíře šťavnatý biftek," upozorňuje Lesbirel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám