Hlavní obsah

Dana Morávková vášnivě nakupovala v New Yorku

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Dana Morávková se ráda obléká elegantně, vkusně a zároveň atraktivně. Modely, v nichž se objevuje na veřejnosti, však nepocházejí z českých módních salónů, nýbrž ze zahraničních butiků. Dana si totiž oblíbila nákupy v New Yorku.

Foto: Petr Mráček

Jozef Holly

Článek

"Byla jsem tam nedávno se synem Péťou a se svým manželem. Tam jsou plné obchody opravdu velmi pěkného oblečení. To se prostě nedá vydržet. Člověk musí do obchodu vejít a s něčím na sebe vyjít," popsala svou vášeň Morávková.

"Můj muž to moje vášnivé nakupování velmi špatně snáší, a tak když se s Péťou zakoukali na nějaký mrakodrap, hned jsem vběhla do nejbližšího butiku a s něčím pěkným vyšla," vyprávěla. 

S rolí se neztotožňuje

Danu Morávkovou mají šanci diváci v současnosti vidět na televizních obrazovkách v roli nekompromisní a ambiciózní manažerky a spolumajitelky firmy Andrey z televizního seriálu Rodinná pouta. Dana přiznává, že se Andreou má společného jen velmi málo.

"Ta role je pro mne přímo schizofrenní, protože v seriálu jsem pořádná mrcha a ve skutečnosti mám spořádanou rodinu, o níž se pečlivě starám a opravdu se jí věnuji," uvedla Morávková.

"V Rodinných poutech jsem úplně jiný typ. Je to prostě zcela jiná ženská než já. Mám stále mnoho natáčení, protože Andrea pořád něco v seriálu rozehrává a je důležitá. Dostanu vždy scénář na osm dílů, který nastuduji a pak čekám, co zase bude dál."

"Teď mám scénář do stočtvrtého dílu. Jak se příběh bude dál vyvíjet, to nevím, stále se píší nové díly. Jen vím, že zůstanu mrchou a nestanu se milou a hodnou Andrejkou," prozradila herečka, kterou v rodinném životě čeká jedna velká změna. "Náš Péťa půjde do první třídy, a tak budeme mít doma malého školáka. Na to se moc těším. A on taky," uzavřela Morávková.

Reklama

Související články

Dana Morávková létá v hororu vzduchem

Dana Morávková získala v rozsáhlém konkursu menší mluvenou roli v hororovém snímku Van Helsing čtyřicetiletého amerického režiséra Stephena Sommerse,...

Dana Morávková se nesvlékne

Světlovlasá Dana Morávková nedávno překvapila své skalní příznivce proměnou v brunetu. Herečka svou image musela změnit kvůli postavě Andrey Liškové v seriálu...

Tipy Dany Morávkové

Herečka a moderátorka Dana Morávková uvedla, co ji zaujalo v kulturním dění, co ráda čte a poslouchá. S Miroslavem Zahrádkou, literárním kritikem a historikem,...

Výběr článků

Načítám