Hlavní obsah

Agáta Hanychová erotické pomůcky nepoužívá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Agáta Hanychová (24) to zase pěkně rozjela. Své čtyřiadvacáté narozeniny oslavila s přáteli bujaře. A tím to ještě nekončí, rodinná oslava s rodiči a sourozenci ji ještě čeká. "Minulý týden jsem uspořádala večírek pro 150 lidí, přišli mí nejlepší známí a přátelé. Pařili jsme až do rána, dostala jsem spousty dárků," pochlubila se Hanychová.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Agáta Hanychová u jedné ze svých oblíbených fotografií.

Článek

Z dárků, které dostala, měla modelka velkou radost. "Ani si to všechno nepamatuji. Byli to nějací plyšáci, nafukovací dort na hlavu a taky pár různých erotických pomůcek. To ale fakt nevím k čemu, já erotické pomůcky nepotřebuji," upozornila modelka potencionální dárce.

A co s nimi tedy dlouhovlasá brunetka, která o sobě tvrdí, že má velmi vysoké IQ, udělá? "To je jednoduché, zase je někomu daruji, určitě se najde někdo potřebný," ví si Agáta Hanychová, jinak i majitelka modelingové agentury, hned rady.

Fotí své vlastní modelky

Vůbec nejhezčí dárek, který dostala, byl prý od příbuzných. Ti pro ni uspořádali vernisáž jejích vlastních fotografií spolu s módní přehlídkou. Agátiny výtvory jsou totiž umístěny podél bobové dráhy na Proseku. Diváci je z rychle jedoucího bobu zhlédnou skutečně jen na pár vteřin. Zda to byl záměr, těžko říct.

Sama Agáta je tímto způsobem prezentace fotografií nadšena. "Je to perfektní. Fotografování mě strašně baví, fotím na digitál, kvůli nedostatku času si fotky nechávám zpracovávat v minilabech. A nejraději fotím své vlastní modelky," upřesnila Hanychová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám