Hlavní obsah

Zřejmě nejkratší manželství na světě trvalo pouhé tři minuty

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dost možná světový rekord vytvořil na přelomu měsíce kuvajtský pár, který se rozhodl vstoupit do svazku manželského. Během odchodu ze svatební síně došlo mezi dvojicí k roztržce, po níž rozčílená nevěsta svatbu nechala anulovat.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O události, která vstoupila do historie jako nejkratší kuvajtské manželství a nejspíš i nejkratší manželství na světě, informoval s odvoláním na server Q8 News deník Daily Mail.

Bezprostředně po skončení obřadu nic nenasvědčovalo tomu, že by mělo manželství tak brzy skončit. Jenže při odchodu nevěsta zakopla a upadla. Její novopečený manžel jí nepomohl vstát a místo toho ji nazval „blbou“.

V tu chvíli se žena rozčílila, otočila se a napochodovala zpět k soudci, který je před pár okamžiky oddal. Okamžitě požádala o anulaci a soudce jí vyhověl. Od uzavření manželství neuběhlo víc než tři minuty.

Mezi Kuvajťany vzbudila zpráva na sociálních sítích patřičný rozruch. Většina diskutujících stála na straně ženy. „Jestli takhle reaguje hned na začátku, je lepší ho opustit,“ stojí v jednom z komentářů. „Manželství bez respektu je od začátku odsouzeno k zániku,“ přisadil si další.

Reklama

Výběr článků

Načítám