Hlavní obsah

Manželé vyhráli potřetí v loterii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyhrát v loterii závratnou sumu se někomu nepoštěstí celý život, a to může sázet klidně několikrát týdně. Proto jsou unikátem kanadští manželé, kteří se můžou pochlubit už třetí výhrou.

Foto: Western Canada Lottery Corporation

Manželé Finkovi

Článek

Samozřejmě, že není řeč o drobných za jedno nebo dvě uhodnutá čísla, ale o pořádných výhrách. Ta současná činí v případě Barbary a Douglase Finkových velmi slušných 8,2 miliónu kanadských dolarů, v přepočtu 155 miliónů korun, napsal ve středu web kanadské stanice CBC.

V minulosti se mohli radovat také ze zajímavých částek, v roce 1989 to bylo 128 tisíc dolarů, které si Douglas dělil se čtyřmi kamarády, a před sedmi lety rovných 100 tisíc dolarů. Tentokrát je ale výhra tak velká, že můžou dopřát nejenom sobě.

„Na prvním místě je rodina. Postaráme se o naše dcery a vnoučata,“ uvedla Barbara. Manželé ale myslí i na sebe a mají v plánu se rozmazlit mimo jiné exotickými dovolenými. „Barbara chce nový dům, tak ho dostane,“ dodal Douglas.

Reklama

Výběr článků

Načítám