Hlavní obsah

T-Mobile láká na stahování videa a hudby bez limitů

Česká pobočka mobilního operátora T-Mobile od středy 15. listopadu nabízí službu pro stahování hudby a videa mimo datové limity StreamOn. V současnosti umožňuje stahování obsahu z téměř dvou desítek aplikací včetně YouTube, HBO Go, Stream nebo Apple Music. Za měsíční používání zaplatí zákazník 199 korun, od února služba podraží na 249 korun.

Foto: Fabian Bimmer, Reuters

Logo společnosti T-Mobile

Článek

Nabídka není konečná, operátor bude seznam podporovaných aplikací dále rozšiřovat. Služba StreamOn je založená na otevřeném přístupu tak, aby se všichni poskytovatelé audio a video mobilních aplikací mohli zapojit, pokud splní podmínky spolupráce. StreamOn v různých variantách nabízejí další vybraní evropští operátoři skupiny Deutsche Telekom.

StreamOn je k dispozici pro zákazníky s hlasovými tarify, jež obsahují data v ceně paušálu. Kromě toho ho mohou využít i zákazníci s předplacenou kartou Twist, kteří mají aktivní jeden z aktuálně nabízených měsíčních datových balíčků Twist Internet na měsíc.

Konkurenční Vodafone přišel začátkem října s nabídkami Social Pass a Chat Pass, které umožňují za poplatek 99 korun využívat některé sociální sítě nebo komunikační služby bez datového limitu. Firma uvedla, že na Vánoce připravila datový provoz na sociálních sítích a v aplikacích na sledování videí zdarma. Video Pass a Social Pass lze využívat zdarma od středy 15. listopadu do 31. ledna 2018, ke stažení jsou například v aplikaci Můj Vodafone. Společnost O2 zatím bez čerpání dat v rámci datových limitů nabízí stahování hudby Spotify.

T-Mobile má v Česku kolem šesti miliónů zákazníků, což je nejvíce na trhu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám