Hlavní obsah

Ochutnávka ze hry NFS Shift: legendární závody s nejsilnějšími sporťáky světa

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová závodní videohra Need for Speed Shift se snaží zbavit arkádového nádechu, který byl tak typický pro všechny předchozí díly. Cílem tohoto pokračování legendárních závodních titulů je přinést hráči skutečné řidičské zážitky z těch nejslavnějších okruhů světa, jako je například legendární britský Brand’s Hatch.

Článek

V novém pokračování kultovního závodního simulátoru Need for Speed Shift si hráči budou moci vyzkoušet takové sporťáky, jako je například Pagani Zonda, Porsche 911 GT2, nebo Lotus Elise.

„Hru NFS Shift jsme začali tvořit jako závodní hru, která posune hranice svého žánru a přinese něco, co v sérii Need for Speed ještě nebylo,” řekl Patrick Söderlund, hlavní viceprezident EA Games Europe. „Díky koncentraci řidiče prostřednictvím pohledu první osoby dokážeme zachytit napětí a emoce závodů.“

Videohra Need for Speed Shift bude dostupná pro platformy PlayStation 3, Xbox 360, PC a kapesní konzole PSP (PlayStation Portable).

Přestože hra bude oficiálně vycházet až v září letošního roku, některé internetové obchody již nyní dělají první předobjednávky. Verze pro televizní konzole nyní vyjde na 1600 Kč, zatímco za variantu pro PC zaplatíme 800 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám