Hlavní obsah

Apple začne příští týden prodávat vylepšený iPad

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Apple příští týden v úterý začne prodávat vylepšenou verzi počítačového tabletu iPad. V úterý to oznámilo české zastoupení amerického počítačového giganta s tím, že chystaný model se bude od aktuálně nabízené čtyřky lišit kapacitou úložného prostoru. Vedle stávajících 16, 32 a 64GB přístrojů tak zákazníci budou moci zakoupit také 128GB model.

Foto: Apple

Vylepšený iPad se bude od aktuálně nabízené čtyřky lišit pouze kapacitou úložného prostoru.

Článek

„Je jasné, že zákazníci po celém světě milují své iPady a používají je každý den. S dvojnásobnou kapacitou úložného prostoru nabídne bezkonkurenční řešení pro podniky, pedagogy, umělce a další uživatele, kteří chtějí do svého iPadu ukládat vše,“ uvedl šéf marketingu společnosti Apple Philip Schiller.

Kromě kapacity úložného prostoru nedozná nová verze iPadu ve srovnání s aktuálně prodávanou čtyřkou žádné změny. Bude disponovat dvoujádrovým procesorem A6X a čtyřjádrovou grafikou. Displej nabídne úhlopříčku 9,7palce a rozlišení 2048 x 1536 obrazových bodů. Novinka se začne prodávat už příští týden v úterý.

Cena 128GB modelu s WiFi připojením je stanovena na 19 549 Kč, 3G verze pak případné zájemce vyjde na 22 779 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám