Hlavní obsah

HRA: KeyJ's Billard - normální kulečník

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už jsme tu dlouho neměli žádnou simulaci kulečníku. Takže pokud jste teď třeba nemocní nebo v práci a nemůžete si tuto skvělou hru vychutnat v reálu, pak určitě nepohrdnete jeho docela kvalitním počítačovým zpracováním.

Foto: Petr Pokorný

Obyvatelé Malešic, místní části Dřitně, při výsadbě jedné z lipových Alejí svobody.

Článek

Na co jsou němečtí autoři právem pyšni, je velikost celé hry, která čítá celkem asi jen čtvrt megabajtu. Tolik měly počítačové hry naposledy v době, kdy operačním systémům kraloval DOS.

Nutno však říci, že se tato velikost podepsala na hře samotné, která tak obsahuje jen to nejnutnější a musím říci, že už i ve freewarové oblasti jsem viděl kvalitnější. Nebudete však ochuzeni o pět pevných záběrů kamer, mezi nimiž můžete přepínat klávesami F1-F5. Vzhled je celkem povedený, sice nevypadá nijak realisticky, ale neuráží.

Dál už není co podotýkat - pokud kulečník znáte, pak se směle můžete pustit do hraní. Jen ještě podotýkám, že klávesou H vyvoláte nápovědu, která je sice v němčině, ale snadno z ní zjistíte, které klávesy můžete při hraní ještě použít.

A to je vše. Za málo peněz málo muziky, ale kdo má rád kulečník, určitě zklamán nebude.

DOWNLOAD, 0.2 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Cirque de Zale - neobyčejná adventura

Žánr adventur docela skomírá a i když se čas od času objeví kvalitní český titul, fanoušci tohoto žánr musejí vyplňovat dlouhé mezery cizojazyčným zbožím. Dnes...

HRA: Ourobros - had úplně jinak

Myslíte si, že hada známého z mobilních telefonů už nelze předělat tak, aby to nebyl jen další nudný klon? Pak se mýlíte a hra Ourobros vás přesvědčí o opaku....

Výběr článků

Načítám