Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 3. června 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaká hlava, taková řeč

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Jupiter předpovídá příznivý vývoj záležitosti, která vám nedává spát. U někoho vystřídá hrozbu propuštění povýšení, a jiný se dočká projevu sympatií od zdánlivě nedobytného idolu. S nezvyklou prosbou přijde příbuzný.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neberte na lehkou váhu kritiku šéfa ani partnera. Nedostatek objektivity hrozí významně ovlivnit dopad vašich kroků. Jedním troufalým nápadem vystrašíte i oddané přátele. Více času věnujte své lásce. Trpí pocitem opuštěnosti. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Velké zadostiučinění vám poskytne smutný konec kolegy nebo bývalého společníka, který přešel na stranu vašich konkurentů či rivalů. Opatrně s přijímáním půjček, i kdyby byly zaštítěny zdánlivě skvělými podmínkami.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vaše představy je nutné neustále konfrontovat s reálnými možnostmi a konkrétními podmínkami. Zdravým rozum je zapotřebí zejména při podpisu smluv. Mnohé nahrává tomu, abyste změnili některé své zvyky a životní styl vůbec.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Ve firmě se rozhoří diskuse na téma neschopného šéfa. Nedejte se strhnout emocemi. Mlčte a jen poslouchejte. Díky přátelům byste si mohli přivydělat. Někdo spěchá a není v jeho silách včas  dokončit rozdělanou práci.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Bez viditelné odezvy budete protestovat proti něčemu, s čím lidé kolem vás souhlasí, aniž by jim došlo, že jsou sami proti sobě. Budete muset pořádně zatlačit na děti. Ještě stále mají šanci ledacos ve škole napravit.  

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pokud jde o nepříjemné úřední rozhodnutí, stále platí, že bouřit se proti něčemu, co sami jen tak nezměníte, nemá smysl. Ostré kroky pusťte rovnou z hlavy a další postup proberte s někým, kdo ví, jak to ve světě chodí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dneska to s vámi nebudou mít kolegové, přátelé ani partner snadné. Vlivem Marsu budete nervózní a popudliví, rozzlobí vás kdejaká maličkost. Snadno se stane, že i vlivným lidem řeknete do očí něco hodně nepříjemného.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Od rána budete překypovat nápady a energií. Planetární konstelace však varuje, že nenajdete u každého pochopení. Buďte opatrní, i kdybyste měli stokrát pravdu. Nový objev vám sám od sebe kolem krku nepadne. Musíte se víc snažit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Kdyby se vyskytl náznak nebezpečí nebo nástrah konkurence, dokážete se zastavit a jednat uvážlivě a obezřetně. Máte dost rozumu a zkušeností na to, abyste neudělali vážnější chybu. Pozor si musíte dávat při přebíhání ulice.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V práci i osobním životě budete hájit své názory a zůstanete věrní svým zásadám. Může to vést k rozchodu s někým, jehož charakterové vady nehodláte nadále přehlížet. Podmínkou změny zaměstnání by měla být záruka, že si nepohoršíte.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zhoršují se podmínky, dosud příznivé, pro dosažení vašeho cíle. Je nutné najít vlivného a poctivého  společníka. Sami si nevystačíte. Na  spadnutí je rozhovor, kterému se vyhýbáte. Správně tušíte, že vám nic nedá.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám