Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 16. ledna 2018

Novinky, sojka

Když se špatný člověk dělá dobrým, tehdy je nejhorší

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dostanete nabídku se přestěhovat nebo získat nové místo, ale v každém případě v dost vzdáleném místě. Váš partner ani děti nebudou nijak nadšení. Znamenalo by to dost výraznou změnu dosavadního životního stylu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dostanete odpověď na otázku, jestli bylo jedno vaše nedávné rozhodnutí správné. Půjde o výsledek záležitosti, kterou jste radikálním způsobem uvedli do pohybu. Zdržíte-li se někde s přáteli, řekněte partnerovi pravdu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

V zaměstnání se chystají změny, které asi cítíte ve vzduchu, ale nikdo o ničem konkrétním nechce mluvit.  Existují určité náznaky, že byste mohli dostat jeho místo. Nic nepodceňujte, tentokráte jde skutečně do tuhého.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Při nějaké akci nebo setkání s přáteli se seznámíte s atraktivní, vtipnou osobou opačného pohlaví, která vás rázem upoutá. Vzájemné sympatie porostou kosmickou rychlostí. Půjde však jen o krátké neperspektivní vzplanutí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dostanete spoustu nejrůznějších nápadů, ale jen pouhý zlomek s racionálním jádrem. S ničím proto nespěchejte a všechno si nechte hned několikrát projít hlavou. Platí to jak v zaměstnání, tak v milostných vztazích.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Soustřeďte se na důležité jednání, kterého se zúčastníte jen souhrou mnoha příznivých náhod. Je to šance, kterou vám dávají Merkur s Uranem, a která se nebude dlouho opakovat. V případě nespavosti nechtějte na partnerovi, aby vás bavil.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Luna s Merkurem vytvářejí příznivou atmosféru pro podpis nejrůznějších dohod a smluv.  Musíte udělat všechno pro to, abyste lidi, které potřebujete, ještě dnes dostali k jednacímu stolu.  Pozor na důsledky pojídání prošlých potravin.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zvýšenou opatrnost vyžadují rozhovory a setkání s osobami opačného pohlaví. Negativní planetární vibrace vyvolají napětí, které se dá překonat jen s opravdu velkým úsilím. Raději všechny plánované schůzky odvolejte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Potrápí vás přechodná melancholie a pocit, že se vám nedaří tak, jak by mělo. Skutečnou příčinu naleznete až po hlubším zamyšlení. Spočívá v osobě jistého člověka z vašeho okolí, který doslova přitahuje smůlu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Zažijete překvapení, ze kterého se budete dlouho vzpamatovávat. Pozor, abyste za jeho původce nepokládali někoho, kdo za nic nemůže. Sebrat síly a nalézt východisko ze složité situace vám pomohou Neptun s Uranem.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Známý se vám svěří se svými starostmi a požádá vás o radu. Nebude pro vás těžké mu odpovědět, ale zvolte vhodnou formu a pečlivě vybírejte slova. Jinak vám neuvěří a obviní vás, že jeho prosbu berete na lehkou váhu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Dostane se vám důkazu, že jedno vaše nedávné pracovní rozhodnutí bylo správné, přestože vás řada kolegů ostře kritizovala. Posílí to vaší autoritu a ještě dlouho si o vašich názorech nedovolí nikdo pochybovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám