Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 29. prosince 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největším stupněm lakomosti je to, když někdo skrblí se svým rozumem

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Probuzení nebudete mít nejlepší. Po řadě volných dní je nutné jít opět do práce a plnit nudné povinnosti. V první řadě nahlédněte do došlé korespondence. Mohlo by se stát, že vám unikne něco naprosto zásadního a důležitého.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Chytře se vyhnete situaci, kdy byste jistému člověku museli říci něco nepříjemného. Chcete-li ještě do konce roku dokončit těžký úkol, musíte mít vytrvalost. Jupiter varuje před ukvapenou známostí. Kroťte emoce, zapněte mozek.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Někdo vám sdělí něco, co vás nepotěší. Prožijete krušné chvíle, ale zachováte klid. Pohyb planet dává naději, že jde o přechodnou záležitost. Vy a partner jste příliš silné osobnosti na to, abyste se pokaždé shodli, buďte realistou.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Saturn s Neptunem varují před složitými situacemi s nejasným koncem. Zvláště si nemůžete dovolit hazardovat s penězi. Dostanete-li však výhodnou nabídku, není o čem přemítat. Rivaly odsoudíte do role pasivních diváků. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Docílíte změny v chování lidí, se kterými jste si dosud nerozuměli. Aura Merkuru vám usnadní pochopení věcí odehrávajících za oponou. Příjemně vás překvapí pozitivní proměna dříve nevrlých a tvrdohlavých příbuzných.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Neodkládejte rozhodnutí, na které jste se včera připravili. Budete-li nadále váhat, propásnete vhodný okamžik. Aktivní účastí v odpoledním konfliktu získáte sympatie lidí s perspektivní budoucností. Okolí se představíte z té lepší stránky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nejúspěšnějším dnešním počinem bude to, že se dokážete odpoutat od člověka, který se dosud jen přiživoval na vašich úspěších. Příležitost se prosadit, dostanete jinde a jinak než očekáváte. Musíte však být stále v pohotovosti.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zachytíte náznak změn, ke kterým by mělo dojít v novém roce. Moudře se budete tvářit nezúčastněně, ale nic vám neuteče. Pozorní budete k dětem a partnerovi. Jakmile zjistíte, že jim něco chybí, okamžitě cíleně zasáhnete.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Partner s dětmi otevřou diskusi na téma vítání Nového roku. Nezdá se, že by vás jejich nápady nějak nadchly, ale vaše protesty budou mírně a taktní. Vaše zkušenosti vám napoví, že svoje názory mohou ještě několikrát změnit.   

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Na poslední chvíli si můžete vylepšit finanční rozpočet, všechno záleží na vašem přístupu k lidem a odhadu jejich invence. Z firemní akce, byť byla sebe veselejší, je třeba odejít mezi prvními. Luna varuje před neradostnými konci.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Blížící se konec roku vás může inspirovat k tomu, že s partnerem strávíte den nebo i víc v místech, ke kterým se váží vaše vzpomínky na jisté vzdálené období. Budete nuceni se tvrdě bránit přehnaným požadavkům nadřízených.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jistou rozmrzelost u vás vyvolá chlad příbuzných, před kterými se letmo zmíníte o svých finančních potížích. Možná bude lepší nic neříkat a pokusit se najít vlastní řešení. Máte silnou podporu konstelace Merkuru s Venuší.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám