Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 11. dubna 2016

Novinky, sojka

Kdo se chce zbláznit, musí mít rozum

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Jupiter s Neptunem varují před hlasitými projevy nespokojenosti v případech, že jste s na něco nebo někoho pěkně naštvaní. Zatím nezbývá než se obrnit trpělivostí. Máte šanci vyniknout na společenské akci. Chce správnou volbu slov.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nadchází příznivé období pro řešení společenských a kulturních záležitostí. Posílíte si autoritu a naleznete nové stoupence a obdivovatele. Je také čas začít s plněním slibů rodině. Další výmluvy už nikdo nezbaští.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pokud pojedete vlastním vozem, zkontrolujte jeho technický stav. Mohl by vás cestou zradit. Objevíte dopis nebo e-mail, na který jste měli dávno odpovědět. Je třeba to napravit. Získáte tím důvěru někoho, koho zatím pořádně neznáte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Neztrácejte energii hádkou s lidmi, které stejně nepřesvědčíte. I kdyby šlo o blízkou osobu, nehraje to zvláštní roli. Ideálně si odpočinete ve společnosti lidí se stejnými koníčky a zálibami. Ani se vám nebude chtít domů.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Budou pokračovat jednání, která jste předčasně brali jako ukončená. Půjde svým způsobem o test vašich vyjednávacích schopností. Nepřehánějte to s namáhavou fyzickou činností, v tak dobré formě dnes zase nejste.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

S ničím nespěchejte, všechno si promyslete. Nikdo vás nehoní, pozvolným postupem nic nezkazíte. Vaší předností je houževnatost. Merkur přináší naději na slušnou odměnu. Zdravý nadhled si uchováte ve sporu s žárlivým partnerem.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

K většině událostí ve vašem okolí si zachováte zdravý odstup. Hodně můžete získat, když se vrátíte k starším plánům a představám. Nebraňte se nutkání opustit vyjeté koleje. Kupředu se dostanete jen když přijdete s něčím novým.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nesnažte se brzdit nebo jinak ovlivňovat běh událostí. Mají přirozený rytmus daný postavením planet a každý nevhodný zásah se obrátí proti vám. S partnerem se vrátíte k tématu rekonstrukce bytu, změny bydliště nebo koupi nového vozu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nadřízení vám vyčtou laxní přístup k povinnostem. Umocní to váš pocit, že je na čase začít s věcí, kterou zatím odkládáte. S problémy si poradíte bez cizí pomoci a intervence. Všechno by mělo klapat i v manželském soužití.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pozor na ztrátu peněz a dokladů. Kritickými místy jsou velké obchodní domy, restaurace, nádražní haly a hromadné dopravní prostředky. Mladší potomek vás překvapivě inspiruje k hodně odvážnému, originálnímu kroku.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nahromaděné problémy volají po rázném, konečném řešení. Konstelace Uranu se Saturnem však obsahuje hrozbu, že se zachováte zbrkle a polovičatě. Zřejmě neúspěšně se budete ucházet o sympatie jisté pohledné tváře.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

S pokusem začít s něčím novým, nelze otálet. Nejste sami, komu pracuje fantazie. Jako druzí už se slávou ani s penězi počítat nemůžete. Ve večerních hodinách budete mít co dělat, abyste unikli ze sítí jistého intrikána.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám