Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 19. prosince 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bohatství mění mravy, ale nikoliv k lepšímu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nehrňte se do aktivit přesahujících rámec vašich možností. Kupředu vás popohání až nezdravá ctižádost a touha vyniknout. Planety varují před kroky, kterými si ublížíte a uděláte ostudu. Úspěšní budete při navazování milostných vztahů.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Obrátí se na vás někdo, koho dobře znáte. Má potíže a doufá, že projevíte pochopení. Štěstí by se na vás mohlo usmát v nějaké soutěži. Nervy máte jako lana a váš mozek pracuje ve vysokých obrátkách.  S každým si jen pohrajete.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vaše tušení, že je přítel nebo příbuzný v úzkých, může být správné. Chovejte se prozíravě, někdo s vámi chce manipulovat. Dávejte si pozor, jestli to, co děláte, neposlouží spíše někomu jinému. Nesmíte podlehnout touze po zisku.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nevysmívejte se známému, který přijde s nejlepšími úmysly. Pouze mávnout nad jeho slovy rukou, se vám nemusí vyplatit. Odpoledne potkáte kolegu nebo spolužáka, se kterým jste v minulosti prožili ledacos hezkého.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Intuice vás dnes může zklamat. Aura Uranu je příliš silná. Platí to zejména v případě pracovních schůzek a nápadů na větší investice. Partnera zaskočíte tím, že sami opravíte kapající vodovod nebo trucující kuchyňský robot.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Ostrou, místy dosti hlasitou výměnu názorů budete mít s nadřízeným nebo přítelem, se kterým se nerozejdete v dobrém. Zaplaví vás proudem výčitek a obvinění. Zachováte však klid a nedáte se strhnout k neuváženým soudům.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Příbuzný potřebuje poradit s výběrem vánočních dárků. Nemusí se omezovat, peněz má dost. Pozor, abyste mu nezačali závidět. Nemusíte se bát, nezapomene na vás. Lákavé možnosti vám nabídne milý dopis či telefonát.

Příbuzný potřebuje poradit s výběrem vánočních dárků. Nemusí se omezovat, peněz má dost. Pozor, abyste mu nezačali závidět. Nemusíte se bát, nezapomene na vás. Lákavé možnosti vám nabídne milý dopis či telefonát.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Tlak v zaměstnání zeslábne a dostanete příležitost si vydechnout. O to víc vás ale začnou zaměstnávat doma. K tomu se přidají drobné rodinné neshody, vyvolané vánoční horečkou. Pozor na dlouhé vysedávání po práci s přáteli.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nedostatky, na které upozorníte v práci, vám přinesou přízeň nadřízených a možná i menší odměnu. Ta však přijde až v novém roce. Budete-li obratní a důslední, máte jedinečnou možnost na poslední chvíli napravit špatnou smlouvu, obchod či rozhodnutí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Člověk, který se u vás objeví, potřebuje menší hotovost, a tak si bude neskutečně vymýšlet. Hrozí, že mu skočíte na lep. Postavení Jupiteru s Lunou vám umožní dosáhnout něčeho, po čem už hodně dlouho marně toužíte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Ve firmě vás pověří úkoly, při kterých můžete projevit své schopnosti bez toho, že by vám práci někdo kazil. Dařit se bude zejména osobám působícím ve službách a obchodu. Štěstí vám bude přát v soukromém životě.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Budete mít v práci pěkný kolotoč. Máte poslední příležitost posílit si postavení bez ohledu na intriky a aktivitu konkurence a nepřátel. Nebude vám chybět elán a chuť do práce. Jak vám přeje štěstí, si můžete vyzkoušet menší sázkou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám