Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 6. srpna 2017

Novinky, sojka

Zrady i nevěry pocházejí většinou ze slabosti, ne ze záměru

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Zbytečně se nepouštějte do několika věcí najednou. Postavení Jupiteru s Uranem varuje, že všechno neuhlídáte, kdybyste se rozkrájeli. Nastal čas rozhodnout, co je nejdůležitější, do čeho se pustíte nejdříve.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Máte-li namířeno do společnosti, nebudete litovat. Během skvělé zábavy se dozvíte důležitou informaci. O tom, jak s ní naložíte, je třeba důkladně popřemýšlet. Rozhodně si však nehrajte na detektiva, je to nebezpečné.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nepřeceňte vstřícné chování lidí, o kterých víte, že vás normálně nemají v lásce. Jejich náhlá ochota a úsměvy by měly oživit váš pud sebezáchovy. Zdá se, že půjde o předzvěst toho, že něco potřebují a nebude to maličkost.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vibrace Marsu způsobí, že nahromaděný vztek se musí dostat nějak ven. Nezbývá než doufat, že se to obejde bez větších následků. Zasteskne se vám po někom, koho jste nedávno poznali, ale dlouho jste se neviděli.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Čím delší bude dnešní výlet, tím více získáte zážitků. Nebudou sice všechny stejně vzrušující a milé, ale alespoň si po návratu budete mít s rodinou o čem vyprávět. Možná ale dáte přednost plavání nebo pohybu s míčem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Na nervy vám půjdou partnerovi žárlivé projevy. Pokud by k nim měl opravdu nějaký důvod, budou následky velmi nepříjemné. Budete-li se z nějaké sportovní nebo společenské akce vracet pozdě v noci, jeďte taxíkem.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Hlouběji se zamyslete nad vztahem k osobě, o které jste začali pochybovat. Budete-li dostatečně vnímaví, zjistíte, že jste jí křivdili. Usmířit si ji můžete už dnes večer. Nelze vyloučit rovněž rozmíšku se staršími dětmi.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Určití lidé si myslí, že máte poněkud přehnané ambice, ale chybí vám potřebné zkušenosti. Musíte přijít na to, kdo vám škodí a rychle si to s ním vyříkat. Existuje reálná hrozba, že potíže mohou dál nebezpečně narůstat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Určitě byste se neměli vracet z výletu, byť by byl sebezajímavější, někdy za tmy. Na silnicích bude živo a snadno se může přihodit nějaká, třeba i malá nehoda. Samotným dojde, že nemá smysl flirtovat s někým, kdo o to nestojí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Připravte se na zklamání, které vám přinesou výsledku sportovního zápolení s mladšími ročníky. Někomu se nebude dařit v bazénu, jinému v moři nebo na fotbalovém trávníku. Nedělejte z toho vědu, příště to bude lepší.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Opatrně s určováním hodiny, kdy se mají starší děti vrátit večer domů. Předem asi tušíte, že se stejně zpozdí a zbytečně byste připravili půdu pro nepříjemný konflikt. Je třeba smířit se s tím, že mají svůj program a zájmy.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Potřebujete dnes načerpat jak nejvíc energie. Zítra vás čekají obtížná jednání a psychická a fyzická kondice je nutným předpoklad toho, že je dovedete k úspěšnému konci.  Zaskočí, ale i potěší, vás partnerovo nevšední přání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám