Hlavní obsah

Leo Express spouští autobusovou linku z Prahy do Českého Krumlova

Novinky, tov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soukromý dopravce Leo Express začne od neděle provozovat svoji druhou autobusovou linku. Bude spojovat Prahu s Táborem, Veselím nad Lužnicí, Českými Budějovicemi a Českým Krumlovem. Společnost už provozuje linku z Bohumína do polského Krakova.

Ilustrační foto

Článek

„Pokračujeme v budování naší sítě vlaků a autobusů, které spojuje standard služeb Leo Express, jakými jsou profesionální stevardi, výběrové občerstvení či připojení k WiFi na palubě e klub, a plánujeme ji dále rozšířit do celé střední Evropy,“ řekl Peter Koehler, ředitel firmy pro střední Evropu.

Autobusové spoje časově navazují na pravidelný provoz vlaků Leo Express mezi Prahou, Olomoucí, Ostravou, Starým Městem, Košicemi a Krakovem. Mezi Prahou a jižními Čechami budou autobusy jezdit čtyřikrát denně. Pro turisty do Českého Krumlova slibuje Leo Express navíc zajišťovat slevy na ubytování a do místních muzeí.

Jednosměrná jízdenka z Prahy do Českého Krumlova bude stát 212 korun, pro členy věrnostního programu je cena s 20procentní slevou.

Zakladatelem a generálním ředitelem společnosti je podnikatel Leoš Novotný, někdejší majitel rodinné potravinářské firmy Hamé.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám