Hlavní obsah

Aerolinky SmartWings začnou létat do turecké Antálie

Novinky, pit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Aerolinky SmartWings provozované společností Travel Service začnou s letním letovým řádem pravidelně létat z Prahy do tureckého letoviska Antálie. Informovala o tom mluvčí společnosti Vladimíra Dufková.

Foto: Igor Zehl, ČTK

Letadlo společnosti SmartWings

Článek

„SmartWings se stane jediným dopravcem, který nabídne přímé pravidelné lety do této turisticky atraktivní destinace,“ sdělila Dufková.

Pravidelná linka Praha – Antálie bude od 19. března do 21. května 2011 provozována jednou týdně každou sobotu. Během hlavní turistické sezóny od 24. května 2011 počet frekvencí vzroste na šest týdně, tedy denně mimo pondělí. Podle Dufkové nasadí SmartWings na linku letadla nové generace Boeing 737-800.

„Letenky na tuto linku mohou zájemci nakoupit už nyní na internetových stránkách letecké společnosti, v cestovních kancelářích či u prodejců letenek,“ doplnila Dufková.

SmartWings v současné době provozují z České republiky na tři desítky linek, a to jak do destinací a letovisek ve Středomoří, tak i do jednotlivých evropských metropolí. Mimo Evropu provozuje SmartWings už čtvrtým rokem pravidelnou přímou linku z Prahy do Dubaje ve Spojených arabských emirátech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám