Hlavní obsah

V restauraci pod vodopádem si hosté chladí nohy v průzračné vodě

Novinky, Lucie Poštolková

Někdy stačí opravdu málo a i z obyčejné restaurace se stane kouzelné místo hojně vyhledávané turisty. Právě toto se povedlo na Filipínách, které se nachází v tropickém pásu, a kde se teploty pohybují celý rok okolo 30 stupňů. Není divu, že turisté vyhledávají stín pralesů nebo se zdržují u vody. Obojí se pro potěšení hostů podařilo propojit v restauraci s trefným názvem Vodopády u městečka Escuerdo.

Restaurace pod vodopádem

 
Článek

Restaurace na první pohled působí jednoduchým dojmem. Obyčejné lavice a stoly z bambusu zdobí jen listy z přilehlé džungle. Jednoduchost a přírodní materiály dokonale doplňuje dynamický vodopád. Hosté si tak mohou vychutnávat jedinečnou atmosféru bublající vody, která jim zároveň chladí nohy.

Vodopád vzniká přepadáváním vody z přehrady jezera Labasin.

Foto: Profimedia.cz

Restaurace hraje na všechny smysly: poté co se posadíte, ucítíte příjemnou vůni tradičních filipínských pokrmů, nohy si ochladíte v příjemně studené vodě a vaše oči spočinou na divoké přírodě - džungli, která restauraci obklopuje, uvedl server entertainmentdesigner.com.

Restaurace spadá pod poměrně velké městečko Escuerdo, které bylo založeno roku 1872. Poprvé se turistům otevřelo v roce 1981 a stalo se jedním z populárních rezortů a kulturních center. V současnosti tu najdete muzeum, v nabídce jsou prohlídky obce i výpravy za pozorováním tropických barevných ptáků, projížďky po bambusových vorech a mnoho dalšího.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám