Hlavní obsah

Motorkář předjel policisty na zadním kole, riskantní jízdu ale nezvládl

Novinky, lsi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem

Vážným zraněním skončila v neděli riskantní jízda motorkáře na Ústecku. Když začal ujíždět policistům, tak po obci uháněl více než stokilometrovou rychlostí. Nakonec ovšem nezvládl řízení a srazil se se dvěma protijedoucími auty.

BEZ KOMENTÁŘE: Riskantní jízda motorkáře skončila nehodouVideo: Policie ČR

 
Článek

„Pětatřicetiletý motorkář policejní hlídku předjížděl několik kilometrů před nehodou a to přes plnou čáru a se zvednutou motorkou na zadní kolo,“ uvedla v úterý mluvčí ústeckých policistů Veronika Hyšplerová.

Policisté dali v obci Libouchec muži příkaz k zastavení, ten ale předjel celou řadu stojících aut. V okamžiku, kdy si policistů všiml, tak začal ujíždět. Obcí se přitom řítil více než stokilometrovou rychlostí.

„Zhruba po třech kilometrech vlivem vysoké rychlosti nezvládl řízení, vjel do protisměru, kde se střetl se dvěma projíždějícími vozidly. Policisté ve chvíli, kdy přijeli na místo, tak ihned zalarmovali záchranku a zraněnému muži poskytovali první pomoc,“ uvedla mluvčí.

Okolnosti nehody nyní šetří policisté. O víkendu se na Ústecku jednalo už o čtvrtou vážnou dopravní nehodu motorkáře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám