Hlavní obsah

Řidič sešrotoval octavii o sloup, utrpěl těžká zranění

Právo, Miloslav Hradil
Vsetín

Vážná zranění utrpěl dvaatřicetiletý řidič, když se svým vozidlem Škoda Octavie havaroval v úterý krátce před jednou hodinou v noci na silnici III. třídy ve Valašské Bystřici na Vsetínsku.

Foto: HZS Zlínského kraje

Z auta museli řidiče po nehodě vyprostit hasiči.

Článek

„Řidič ze Slavičína jel sám autem ve směru od Rožnova pod Radhoštěm ke Vsetínu. Při projíždění pravotočivé zatáčky přejel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde narazil do betonového sloupu elektrického vedení s pouličním osvětlením,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Javorková.

Řidič podle ní utrpěl při nehodě těžká zranění, se kterými byl převezen nejprve do valašskomeziříčské nemocnice, odkud byl transportován do nemocnice v Olomouci.

Foto: HZS Zlínského kraje

Z auta museli řidiče po nehodě vyprostit hasiči.

„Dechová zkouška nebyla u řidiče vzhledem k jeho zranění provedena, zda byl pod vlivem alkoholu či jiné návykové látky, budeme vědět až z výsledků odběru krve,“ dodala mluvčí.

Na místě nehody zasahovaly tři jednotky hasičů. „Po příjezdu místní dobrovolné jednotky byla poskytnuta první pomoc zraněnému řidiči, který byl po příjezdu dalších jednotek z vraku vozidla vyproštěn a předán záchranné službě,“ sdělil Právu mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Libor Netopil.

Na automobilu vznikla podle Javorkové škoda předběžně za 90 000 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám