Hlavní obsah

Autobusu za jízdy upadla dvě kola

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mosty u Jablůnkova

U kuriózní nehody, která jen shodou okolností neměla vážnější následky, zasahovali ve čtvrtek večer hasiči v Mostech u Jablunkova. Autobusu během jízdy nečekaně upadla obě kola z levé části zadní nápravy. Jelo v něm 47 cestujících, naštěstí se nikomu z nich nic nestalo.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Autobusu během jízdy upadla dvě kola, pomáhat museli hasiči.

Článek

Neobvyklá nehoda autobusu, který se vracel ze Slovenska do Havířova, se stala ve čtvrt na šest. Kola, která se ze zadní nápravy uvolnila, skončila v příkopu. „Poškozený autobus hasiči nadzvedli pneumatickými vaky, podložili automobilovým zvedákem a pomohli při nasazení kol, která nebyla poškozena,“ uvedl mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Autobusu během jízdy upadla dvě kola, pomáhat museli hasiči.

Všech 47 cestujících, kteří vyvázli bez zranění, se mohlo s pomocí hasičů přemístit i se všemi svými zavazadly a osobními věcmi do náhradního autobusu, který velmi rychle zajistil majitel. Nehodu nyní prověřuje policie a zatím není jasné, zda šlo o technickou závadu, nebo o pochybení ze strany provozovatele.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám