Hlavní obsah

Muž vytáhl v pražské tramvaji slzný plyn, zasažená řidička je v nemocnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Neznámý muž použil dopoledne v centru Prahy při potyčce v tramvaji slzný plyn. Řidička tramvaje musela být odvezena do nemocnice, protože se plynu nadýchala, ale její stav nebyl vážný. Po muži nyní pátrá policie a žádá o pomoc i veřejnost.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Několik mužů se popralo ve chvíli, kdy tramvaj jela mezi zastávkami I. P. Pavlova a Štěpánská. "Jedna z cestujících o incidentu okamžitě informovala řidičku tramvaje. Ta zastavila a zjistila, že všichni cestující se rychle snaží opustit vagón, jelikož jeden z mužů použil slzný plyn," popsala událost pražská policejní mluvčí Eva Kropáčová.

I přestože se řidička plynu značně nadýchala, dojela ještě s prázdnou tramvají o jednu stanici dál, na Karlovo náměstí. Tam ji ošetřil lékař a byla převezena do nemocnice.

"Policisté v tuto chvíli celou událost prošetřují a zjišťují, k čemu v tramvaji došlo. Samozřejmě pátráme po muži, který plyn použil," dodala policejní mluvčí. Policisté prosí případné svědky potyčky a kohokoli jiného, kdo by měl další informace k incidentu, aby zavolali na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám