Hlavní obsah

Vietnamské letušky tančily na palubě v bikinách, aerolinky dostaly pokutu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hanoj

Vietnamské úřady pokutovaly aerolinky VietJetAir, které oblékly letušky do zářivých bikin a naučily je havajské tance. Cestující z Ho Či Minova města do Nha Trangu si pohledné stevardky natočili a o své záběry se podělili na internetu. V konzervativní zemi vzbudily polonahé dívky rozruch a úřady se rozhodly pro pokutu dvacet miliónů vietnamských dongů, tedy asi 20 000 korun. Pokuta byla udělena za porušení předpisů pro letecký provoz.

BEZ KOMENTÁŘE: Vietnamské letušky tancovaly na palubě v bikinách, aerolinky za to dostaly pokutu

 
Článek

Stevardky v bikinách tančící na havajské rytmy předvedly pro pasažéry aerolinek údajně nedovolenou show. Mluvčí letecké společnosti VietJetAir tvrdí, že se firma snažila navodit na palubě „prázdninovou atmosféru“.

Foto: VietJetAir

Na palubě VietJetAir se bylo na co dívat. A co teprve, když začaly letušky tančit...

„Jakmile cestující vstoupili na palubu, setkali se s letuškami oblečenými do plážového úboru, které předváděly sexy havajské tance,“ potvrdil mluvčí aerolinek.

„Aerolinky porušily místní letecké směrnice zorganizováním nepovolené show na palubě letadla,“ vysvětlil pokutu šéfinspektor vietnamského Úřadu pro civilní letectví Nguyen Trong Thang.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám