Hlavní obsah

Uživatele po celém světě trápí opět výpadky Skypu

Novinky, mif
Aktualizováno

Lidé po celém světě si od úterka stěžují na výpadky populární bezplatné telefonní služby Skype. Upozornil na to server Engadget s tím, že od posledního celosvětového výpadku Skypu neuplynuly ani dva týdny.

Článek

Podle serveru Engadget mají problémy s přihlášením ve Španělsku, Portugalsku, Itálii, Austrálii, Velké Británii, Nizozemí, Japonsku, Malajsii, Brazílii, Bělorusku a Chorvatsku. Nefunkční sítě hlásí ale také někteří uživatelé na tuzemských diskusních fórech.

„Malý počet z vás může mít problémy s přihlášením Skypu. Příčinu výpadku právě vyšetřujeme a doufáme, že vám brzy budeme moci sdělit bližší informace,“ uvedli zástupci firmy na své stránce na mikroblogovací sociální síti Twitter.

Řada lidí už od posledního výpadku na konci května kvůli kolapsu kritizuje Microsoft, který Skype za 143 miliard korun v květnu koupil. [celá zpráva] Někteří uživatelé tvrdí, že podnik už začal pracovat v zákulisí služby, která se tak stane náchylnou ke kolapsům podobně jako jeho operační systém Windows.

Reklama

Související témata:

Související články

Skype měl celosvětový výpadek

Lidé po celém světě měli od čtvrtečního poledne problémy s přihlášením k populární bezplatné telefonní službě Skype. Upozornil na to server Inquirer s tím, že...

Výběr článků

Načítám