Hlavní obsah

Tříletá Bulharka ujela otci s autem a skončila v řece

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BURGAS

Nechat malé děti v autě a vyrazit si na nákup může být pěkně nebezpečné. Když totiž zrovna na vůz nepálí polední slunce a děti nedostanou úpal, sednou za volant a pokusí se řídit. Byť ještě ani nezačaly chodit do školy. Své o tom ví Gjunaj Gjursel, jehož tříletá dcera zvládla řídit necelý kilometr.

Foto: Profimedia.cz

Dívka s vozem ujela téměř kilometr (ilustrační foto).

Článek

Karolina si sedla za volant a nastartovala, její bratranci ve věku čtyř a šesti let sedící vzadu byli z výletu nadšení. Řízení usnadnil dívence fakt, že její otec vlastní vůz s automatickou převodovkou.

Jízda skončila v řece, jíž se tříletá Karolina nedokázala vyhnout. Naštěstí kolem procházel muž, který spatřil vůz ve vodě a nezletilé děti z něj vyprostil. Nikomu se naštěstí nic nestalo.

Policie z Běliho Lomu vyslechla sedmadvacetiletého Gjursela. „Bylo to od otce naprosto nezodpovědné, že nechal děti ve voze s klíči v zapalování,“ uvedl mluvčí bulharské policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám