Hlavní obsah

Zpěvačka Cheryl Coleová si oblíbila dietu podle krevních skupin

Novinky, Bohumila Kunertová

Fanoušci zběhlí ve světě hudby znají Cheryl Coleovou jako členku dívčí skupiny Girls Aloud, milovníci bulvárních zpráv o ní mohli slyšet nebo číst ve spojitosti s rozvodem se slavným fotbalistou Chelsea Ashley Colem. Ať už patříte mezi příznivce či odpůrce této sedmadvacetileté hvězdy, v mnohých z vás možná vzbudí pochyby její naprosto štíhlá postava. Stojí za vším pravidelné cvičení nebo má Cheryl nějakou tajnou zbraň na udržení skvělé figury?

Kateřina Cajthamlová: Dieta podle krevních skupin je nedostačujícíVideo: Novinky

 
Článek

Co se týče životního stylu Cheryl, dalo by se její motto shrnout asi těmito slovy: " Je lepší zůstat v pohodě, než být za každou cenu štíhlá." Někdo ale možná namítne, že s její postavou se takový přístup k hubnutí snadno dodržuje. Jak je to tedy s jejím jídelníčkem?

Cheryl si velmi oblíbila dietu podle krevní skupiny, kterou jí doporučila její maminka. Dietní plán, jehož předlohou je kniha Eat Right 4 Your Type od Petera D´Adama, je založen na konzumaci určených potravin, jež jsou vhodné právě pro danou krevní skupinu a které organismus dokáže nejlépe zužitkovat a jsou tak nejvhodnější pro zažívání.

Sama zpěvačka tvrdí, že se díky tomuto způsobu stravování cítí mnohem lépe, i když nikdy přesně neprozradila, jakou krevní skupinu vlastně má, a jak je tedy přesně založena její strava, uvedl server Daily Mail.

Můžeme tedy jen spekulovat, co přesně Cheryl jí a zda vůbec tento dietní plán nějakým způsobem funguje. Jasné je, že jen to nestačí. Cheryl s dokonalou postavou jistě pomáhá i velmi nabitý pracovní program a časté a náročné taneční zkoušky a tréninky.

Foto: Profimedia.cz

Cheryl Coleová v Cannes

Dieta podle krevních skupin

Podívejme se ale podrobněji na dietní plán podle jednotlivých krevních skupin.

Máte-li krevní skupinu 0, měli byste podle autora diety jíst stravu bohatou na maso. S tím může být ale spojeno i riziko vysokého cholesterolu, a proto by mělo převažovat maso libové a ryby. Obecně jsou prý lidé s touto krevní skupinou náchylnější k alergii na lepek, měli by se mu proto co nejvíce vyhýbat.

Jedinci s krevní skupinou A prý velmi častou směřují k vegetariánství. Nedostatek bílkovin je v tomto směru vhodné kompenzovat například konzumací tofu nebo luštěninami. Pro tyto jedince nejsou vhodné ani tzv. zahleňující potraviny, například mléko nebo tropické ovoce.

Pro krevní skupinu B je vhodné maso, vejce, netučné mléčné výrobky nebo játra. Naopak by neměli konzumovat například slaninu, kuřecí a vepřové maso, mořské produkty nebo plísňové sýry.

Pro skupinu krve AB je velmi doporučená konzumace sójových výrobků, plodů moře nebo zeleniny. Naopak nevhodné je hovězí a kuřecí maso, zrající sýry nebo banány.

Jak dietu Cheryl Coleové hodnotí odbornice na hubnutí Kateřina Cajthamlová, zjistíte z přiloženého videa.

Reklama

Související témata:

Související články

Diety celebrit: Jak hubne Gwyneth Paltrowová

Herečku Gwyneth Paltrowovou můžeme v posledních dnech vidět jako Pepper Pottsovou v pokračování slavného filmu Iron Man 2. Jak si tato matka dvou dětí drží...

Diety celebrit: Jak hubne Tom Cruise

Toma Cruise lze zařadit mezi známé a velmi slavné herce. V jeho filmech, jako je například kultovní Top Gun nebo v sérii Mission Impossible, ženy mohly...

Diety celebrit: Jak hubne Jennifer Anistonová

Herečka Jennifer Anistonová je českému publiku známá nejen jako Rachel ze seriálu Přátelé, ale i jako bývalá manželka neméně slavného Brada Pitta. Tato...

Výběr článků

Načítám