Hlavní obsah

Výmyky, vzpěry i kliky. Třiasedmdesátiletá seniorka je hvězdou crossfitu

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový rok s sebou přináší nové začátky. Pokud i vy patříte mezi příznivce novoročních předsevzetí a chystáte se zatočit s povánočními kilogramy, pak pro vás máme ukázkovou motivaci. Seniorka Lauren Bruzzoneová je důkazem toho, že všechno jde, když se chce. Ve svých třiasedmdesáti letech se pravidelně věnuje crossfitu a výmyky, ale i zvedání těžkých vah jí nečiní problém.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Američanka se ve svých 73 letech věnuje crossfituVideo: Reuters

 
Článek

Bývalá právnička žijící v americkém Connecticutu Lauren Bruzzoneová měla ke sportu vždy blízko. V mládí dělala balet a až do sedmašedesáti let se věnovala cvičení s nízkou intenzitou.

Poté se ale rozhodla, že je čas na změnu, a začala navštěvovat místní tělocvičnu, která je speciálně uzpůsobena na cvičení crossfitu.

„Popravdě, kdybyste mi před patnácti lety řekli, že budu dělat crossfit, asi bych se smála. Moji přátelé mě museli trošku popostrčit, ale nakonec jsem si řekla, že to prostě zkusím, a když se mi to nebude líbit, nechám toho,“ uvedla Lauren pro Womenshealthmag. Nyní navštěvuje ranní hodinové lekce každý den.

„Když vidím, jak mladší lidé kolem mě zvedají ještě těžší váhy než já, tak mě to motivuje a sune dopředu. Chtěla bych se jim přiblížit, co nejvíc to jde,“ dodává. Na výsledky její píle a úctyhodnou fyzičku se podívejte ve videu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám