Hlavní obsah

Stále více mužů si kvůli obezitě nevidí na své přirození

Londýn

Počet lidí s obezitou neustále roste a to nejen ve Velké Británii, ale v celé Evropě. Proto lékaři bijí na poplach. Lidé by se měli obávat nejen zdravotních rizik, ale například pánové i toho, že se s každými deseti kilogramy nadváhy opticky zkracuje jejich penis o jeden centimetr. Podle nejnovějšího průzkumu si přes tuk na břiše na své přirození vůbec nevidí již 2,5 miliónu britských mužů.

Foto: Profimedia.cz

Za poslední dva roky nevidělo penis 43 procent britských mužů.

Článek

Muži velmi často nejsou ochotni se svou obezitou nic dělat. Nicméně většina z nich je naprosto háklivá na velikost svého mužství a proto varování, že se díky obezitě může zmenšit jejich penis by mohlo být pro mnohé dostatečně odstrašující.

Podle vědců jsou i ohromující výsledky posledního britského průzkumu, ze kterého vyplynulo, že si poslední dva roky nevidělo penis 43 procent britských mužů. Jedinou příležitostí, kdy si vlastní pyj prohlédnou, je ve chvíli, kdy stojí před velkým zrcadlem.

K tomu šestnáct procent mužů si vůbec nepamatuje, kdy svůj penis naposledy vidělo. To podle autorů studie znamená, že 2,5 miliónu Britů trpí obezitou, která jim znemožňuje přirození vidět.

 Aby lidé zhubli, potřebují pořádně vystrašit

„Je zřejmé, že někteří britští muži mají ke své obezitě a hubnutí docela laxní přístup. Často se musí stát něco drastického, aby svůj postoj změnili, aby začali hubnout a žili zdravěji, což je opravdu alarmující,“ komentovala závěry studie psychoterapeutka Mandy Cassidyová.

Nadváha přitom mužům nejčastěji vadí, když se hovoří o jejich poprsí připomínající ženské nebo když selžou v posteli a až poté pokud se u nich dostaví vážná zdravotní rizika.

Reklama

Související témata:

Související články

Syndrom pánských sprch se týká většiny mužů

Sebevědomím mužů hned tak něco neotřese. Pánové však mají jednu slabinu, která se jich dotýká téměř vždy - své mužství. Přestože je většina mužů s velikostí...

Výběr článků

Načítám