Hlavní obsah

Milovnice pole dance 12 let neovulovala, přesto se jí podařilo otěhotnět

Novinky, lin

Osmadvacetiletá Jade Flashová z anglického Birminghamu se věnovala tanci od dětství. Náročné tréninky si ale vyžádaly svou daň a Jade ve svých patnácti letech přestala ovulovat. Cyklus se jí vrátil sám od sebe až po dvanácti letech v průběhu dovolené v zahraničí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Jade Flashová provozovala pole dance i ve 37. týdnu těhotenství Video: Caters News/Jade Flash, AP

 
Článek

Tanečnice Jade Flashová měla ke sportu vždycky blízko. Svoji profesionální kariéru začala v 16 letech, které předcházely dlouhé roky trénování. Už v patnácti letech kvůli významnému přetížení organismu došlo k tomu, že Jade přestala menstruovat. „Jako teenagerka jsem měla podváhu vinou nadměrného trénování, což přispělo k tomu, že se mi zastavil menstruační cyklus,” říká Jade Falshová pro Dailymail.

„Začínala jsem tancovat na soukromých večírcích v Mexiku a poté jsem s cirkusem cestovala po Velké Británii. Tréninky byly hodně intenzivní, šest hodin v kuse a následně představení před diváky, ale milovala jsem to,” říká.

Čeká dvojčata, ale nejedná se o klasické těhotenství. Každé dítě se vyvíjí ve vlastní děloze

Děti

Teprve s přicházejícím věkem si začala uvědomovat, že její tělo nefunguje tak, jak má. „Spouštěčem byl můj partner Nathan, který začal mluvit o rodině. Nejdříve jsem ho odmítla s tím, že je mi teprve 26 let, ale pravdou je, že jsem se již delší době bála přiznat sama sobě i jemu, že mám problém,” dodává.

Z důvodu dvanáctiletého přerušení cyklu jí lékaři doporučili absolvovat terapii IVF. „Než na mě přišla řada, rozhodla jsem se jet na pětitýdenní dovolenou spojenou s vyučováním pole dance. Tréninky byly daleko méně časté a já si tak odpočinula. Díky tomu, ale i šťastné náhodě se mi vrátila menstruace a já tak mohla přirozeně otěhotnět.”

Zamilovaly se do sebe, díky domácímu inseminačnímu setu obě otěhotněly

Vztahy a sex

Lékaři jí sport nezakázali

„Nejdříve jsem měla strach vrátit se k trénování, ale lékaři mě přesvědčili o tom, že při mé kondici je lepší se tomuto sportu věnovat alespoň částečně než vůbec. Trénovala jsem proto méně a dávala si extrémně záležet, aby tyč nijak neohrozila bříško.”

Díky pole dance se Jade udržovala po celé těhotenství nejen v kondici, ale podle ní je i klíčem k dobrému průběhu. „Myslím si, že díky pole dance mi za celé těhotenství nebylo vůbec špatně od žaludku a celkově jsem si nemohla stěžovat na žádné komplikace,” dodává Jade, která 1. srpna porodila přirozenou cestu chlapečka Maddoxe.

Oba dva jsou v pořádku a videa, jak i ve vysokém stadiu těhotenství zdárně tancuje u tyče, udivuje celý svět.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám