Hlavní obsah

Julia Robertsová odmítá vyhlazování vrásek

Právo, DPA, nek

Hollywoldská herečka Julia Robertsová (42) chce stárnout důstojně. Proto na rozdíl od mnoha svých kolegyň rozhodně odmítá plastické operace, především pak vyhlazování vrásek v obličeji.

Foto: Profimedia.cz

Julia Robertsová

Článek

„Chci, aby moje děti poznaly, kdy se zlobím, kdy jsem šťastná a kdy jsem v rozpacích,“ řekla v rozhovoru pro zářijové číslo časopisu Elle trojnásobná matka Robertsová. „Obličej má vyprávět tvůj vlastní životní příběh, a ne příběh o tom, kdy jsi navštívila plastického chirurga,“ dodala.

Namísto zkrášlovacích zákroků se chce starat hlavně o své děti – pětiletá dvojčata Phinnaeuse a Hazel Patricii a tříletého Henryho, které má s kameramanem Danny Moderem. „Přivedete ty človíčky na svět a milujete je. Chcete je mít kolem sebe tisíce let,“ svěřila se herečka.

Robertsová, která se narodila katolické matce Betty-Lou a baptistickému otci Walterovi, je praktikující hinduistka, tedy člověk věřící v reinkarnaci duše. „Mí přátelé a rodina mě v tomhle životě tak rozmazlovali, že v tom příštím bych chtěla být někým, kdo pomáhá ostatním,“ řekla.

Reklama

Výběr článků

Načítám