Hlavní obsah

Jaká je cena za dokonalost? Vyndaná žebra i rekonstrukce obličeje

Novinky, lin

Osmadvacetiletá Američanka Kristen Sniderová byla v dětství šikanována kvůli vzhledu. Svoje komplexy si proto začala léčit pomocí plastické chirurgie. Kromě zvětšení prsou i hýždí si nechala vyjmout žebra, třikrát upravit nos a mnoho dalšího. Tyto estetické zákroky ji vyšly na více než čtyři miliony korun. Sama přiznává, že se na úpravách stala závislou a má v plánu v nich pokračovat.

Foto: Profimedia.cz

Kristen Sniderová

Článek

Kristen byla se svým vzhledem nespokojená již od dětství. „Ve škole jsem byla často terčem šikany. To mě donutilo k tomu, že jsem přestala řešit to, co si o mně druzí myslí,“ říká pro Foxnews. V osmnácti letech se rozhodla podstoupit první plastickou operaci, a to augmentaci (zvětšení prsou).

Když poprvé uviděla výsledek, rozbrečela se štěstím. „Operace prsou pro mě byla vstupenkou do světa plastické chirurgie. Uvědomila jsem si, že můžu mít skutečně to, co chci a o čem jsem snila. Představa o dokonalém těle začala mít pomalu, ale jistě pevné obrysy,“ říká pro britské Metro.

Foto: Profimedia.cz

Kristen Sniderová bez plastických operací

Od té doby absolvovala více než dvacet operací, včetně druhé augmentace, zvětšení a pozvednutí hýždí, trojnásobné rhinoplastiky (úprava nosu).

Nechala si také upravit lícní kosti a vsadit implantáty do oblasti čela. Odsátí tuku a zvětšení rtů je pak pro Američanku denním chlebem. Z představy o dokonalém těle se stala posedlost.

Foto: Profimedia.cz

Hýždě po plastice

„Kromě těla jsem chtěla vylepšit i svůj obličej. Podstoupila jsem proto úpravy čelisti, lícních kostí, čela i obočí, trojité zvětšení rtů, rekonstrukci brady a další. Vnímám své tělo jako plátno, na kterém mohu vytvořit cokoliv, co se mi zlíbí,“ dodává.

Foto: Profimedia.cz

Vyndaná žebra

Stejný názor ale nesdílí její okolí, včetně nejbližší rodiny. „Moje okolí se staví k plastickým operacím velmi konzervativně. Každý máme zkrátka jiné představy o ideálu krásy. Jsem často středem pozornosti, ale už jsem si zvykla,“ říká Sniderová a dodává, že stav jejích plastik ještě zdaleka není konečný.

„Chtěla bych docílit ještě větších ňader a prodělat implantaci boků. Estetická chirurgie se stále vyvíjí a nabízí nové a nové možnosti v sebezdokonalování. Už teď mám plný seznam toho, co bych si chtěla nechat udělat,“ říká. Posuďte sami, zda se jí honba za dokonalostí vede či ne.

Foto: Profimedia.cz

Kristen podstoupila mimo jiné tři rhinoplastiky.

Foto: Profimedia.cz

Ráda se svými zvětšenými hýžděmi i ňadry chlubí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám