Hlavní obsah

Herečka Brooke Shieldsová při hubnutí sází na detoxikační kúry

Novinky, Bohumila Kunertová

Brooke Shieldsová ve světě šoubyznysu prorazila nejen jako herečka, ale také modelka a spisovatelka. Už před 30 lety oslnila svým uhrančivým mladistvým vzhledem v romanci Modrá laguna. Jak se od té doby změnila a co dělá pro své zdraví a skvělou postavu tato dnes pětačtyřicetiletá úspěšná žena?

Herečka z filmu Modrá laguna, Brooke Shieldsová, hubne pomocí limonádVideo: Novinky

 
Článek

Nejen díky své skvělé postavě, ale i díky ambiciózní matce, Brooke již jako mladičká prorazila ve světě showbyznysu jako vcelku úspěšná fotomodelka. V herecké kariéře se jí sice vyhýbaly velké charakterní role, prorazila ale v seriálech, kde skvěle uplatnila svůj komediální talent.

Z poslední doby lze jmenovat seriál Džungle rtěnek, kde představuje úspěšnou podnikatelku. Je tedy vcelku logické, že nejen pro tuto roli se musí Brooke udržovat ve skvělé kondici.

Foto: Profimedia.cz

Brooke Shieldsová ve filmu Modrá laguna z roku 1980.

Jednou z jejích diet byla například detoxikační limonádová dieta, o které se bez nadsázky dá hovořit jako o hladovce. Během deseti dnů totiž pijete pouze limonádu z javorového sirupu.

Za den by se mělo vypít minimálně šest sklenic této limonády, doporučeno je ale raději 10 - 12. Pokud tuto detoxikační "dietu" přežije ve zdraví, nejen že prý shodíte nějaké to kilo, ale pročistíte si i ledviny a zlepšíte kvalitu krve.

Foto: Profimedia.cz

Tato očista ale byla asi pro Brooke vcelku náročná, a tak si v poslední době oblíbila jinou, tzv. grapefruitovou dietu. Princip spočívá v tom, že před každým jídlem byste měli sníst grapefruit nebo vypít grapefruitový džus, množství přitom není nijak stanoveno.

K běžnému jídlu si pak můžete prý dát cokoli, na co máte chuť. Můžete i smažená jídla, ale pouze na másle. Měli byste ale omezit konzumaci brambor, dezertů a také kávy.

Dieta by měla trvat 12 dní, poté následují dva dny přestávky a poté znovu 12 dní diety. Účinek by se měl dostavit zhruba po 2 - 3 měsících. Mnozí lidé, jednotlivci i odborníci, ale tvrdí, že tato dieta ve skutečnosti vůbec nefunguje. Kdyby to prý bylo tak jednoduché, mohl by tak hubnout každý.

Ať už jsou ale diety Brooke Shieldsové jakkoli zvláštní, i ona ví, že bez cvičení to nejde. Pro udržování kondice si velmi oblíbila spinning nebo jógu.

Jak dietu Brooke Shieldsové hodnotí odbornice na hubnutí Kateřina Cajthamlová, zjistíte z přiloženého videa.

Reklama

Související témata:

Související články

Diety celebrit: Jak hubne Tom Cruise

Toma Cruise lze zařadit mezi známé a velmi slavné herce. V jeho filmech, jako je například kultovní Top Gun nebo v sérii Mission Impossible, ženy mohly...

Výběr článků

Načítám