Hlavní obsah

Dvaatřicetiletá matka se probudila z kómatu jako svobodná devatenáctka

– Exeter

Dvaatřicetileté Sarah Thomsonové praskla v mozku cévka a deset dní byla v kómatu. Poškození mozku způsobilo, že když se probudila, vymazalo se jí třináct let života. Sarah je dnes zase devatenáctiletou dívkou, která si nepamatuje svého manžela Chrise, ani své tři děti. Podle odborníků se Sarah i jako teenagerka chová.

Foto: Profimedia.cz

Sarah Thomsonová se svým druhým manželem

Článek

Barví si vlasy nejrůznějšími divokými odstíny a je náladová jako v pubertě. Největším šokem pro ni bylo, že se rozpadla její milovaná skupina Spice Girls. Žije totiž v roce 1998, kdy Posh, Ginger, Baby, Scary a Sporty byly na vrcholu slávy. Znovu tak těžce nesla smrt i Michaela Jacksona.

Foto: Profimedia.cz

Sarah Thomsonová se svými dětmi

„Když přišly děti, aby se na mě podívaly, neměla jsem ponětí, kdo jsou, myslela jsem, že jsou to cizí lidé. Pořád jsem jim říkala špatnými jmény a vůbec netušila, proč jsou ke mně tak milí. Bylo mi devatenáct, když jsem porodila Michaela, takže jsem byla zmatená, když mi ho přivedli. Byl najednou tak velký, což jsem si nepamatovala, čekala jsem na miminko. Když se na mě přišel podívat zbytek rodiny a viděla jsem plešatého bratra a vrásčité rodiče, měla jsem pocit, jako by všichni zestárli přes noc,“ popisuje Thomsonová děsivé stavy po probuzení z kómatu na stránkách listu Daily Mail.

Nijak lehké to neměl ani její druhý manžel Chris. Syna Michaela má s předchozím partnerem, s nímž už ale mnoho let nežije. Současného manžela vůbec neznala a připadal jí naprosto cizí. Naštěstí se do svého chotě podruhé zamilovala. „Znova mě šimralo v břiše, jako by mi bylo devatenáct a já prožívala první lásku,“ dodala Thomsonová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám