Hlavní obsah

Čtyřnásobnou matku trápila vytahaná kůže na břiše, pomohla jí až operace

Novinky, das

Třiatřicetiletá Danielle Hermanová z amerického Massachusetts chtěla vždy velkou rodinu, což se jí i podařilo. Během osmi let porodila čtyři zdravé děti, což považuje za velké štěstí. Bohužel čtyři těhotenství takto rychle za sebou způsobila u Danielle nepříjemné vady na kráse, a to zejména v oblasti břicha.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Matce zůstala po čtyřech dětech vytahaná kůže na břišeVideo: Reuters

 
Článek

Po čtvrtém těhotenství zůstala Danielle na břiše značně vytahaná kůže. Ačkoliv byla ráda, že má zdravé děti, vzhled jejího břicha ji velmi trápil, zvlášť když věděla, že cvičením ani dietou se takto vytahané kůže jednoduše nezbaví.

Když jí její děti (devítiletý Samuel, šestiletá Hazel, čtyřletá Michaele a dvouletá Lily) řekly, že jim její břicho připomíná těsto na pizzu, rozhodla se s tím něco dělat.

Podstoupila plastickou operaci, při níž jí byla přebytečná kůže z oblasti břicha odstraněna a zbylá pokožka v oblasti břicha zevně i zevnitř stáhnuta.

Rozestup břišních svalů po těhotenství ženy zbytečně řeší operací

Děti

Dnes je za své rozhodnutí velmi ráda, jelikož s novým břichem se jí opět vrátilo sebevědomí a sebejistota.

Reklama

Související články

Pět nejlepších cviků pro ploché břicho

Po plochém břichu touží každý, ale málokdo ví, jak na to. Naučte se pět nejlepších cviků, díky kterým pro vás nebude získání sexy břicha problém.

Jak dosáhnout plochého břicha bez cvičení

Krásné ploché bříško je snem mnohých žen i mužů, kteří hodiny týdně tráví v posilovnách či při jiných sportovních aktivitách. Podle italských odborníků ale...

Výběr článků

Načítám