Hlavní obsah

Krásu je možné pořídit na půjčku

Právo, ja
PRAHA

Jsou operace, stomatologické zákroky a také dražší druhy antikoncepce, jejichž absolvování či pořízení si musíme dobře rozmyslet. Není to ale proto, že bychom je nepotřebovali, neumožní nám to jednoduše stav financí.

Článek

Nejsou to ale jen plastické operace, kdy je třeba sáhnout hlouběji do kapsy, s vyšší částkou je třeba počítat u zubních implantátů a porcelánových korunek či očních operací nebo drahých brýlí.

Dnes již není problém si půjčit i na tuto službu. Existují dvě možnosti - vzít si v bance hotovostní osobní úvěr, nebo požádat o úvěr splátkovou společnost. Druhá varianta je bezesporu jednodušší a rychlejší - vše se vyřizuje u smluvního lékaře nebo rovnou na klinice.

Estetická medicína nejen pro bohaté

Tyto lékařské zákroky nemusí být a už dávno nejsou výsadou bohatých. I lidé s průměrným výdělkem mají problémy se svojí krásou, které chtějí řešit, aby byli v pohodě a měli dostatečné sebevědomí. Pokud na vysněnou operaci klient momentálně nemá dostatek hotovosti, není nic ztraceno.

Zájemci o estetický zákrok získají na klinice letáček s informací o možnosti úhrady zákroku na splátky. V příslušné splátkové společnosti sdělí základní požadované údaje: osobní údaje, údaje o příjmu a zaměstnání, informace o zákroku a obratem mu bude oznámeno, zda žádost o úvěr byla schválena.

Smlouva, vyplněná na základě telefonických informací od klienta, se pošle na adresu ordinace. V den zákroku je smlouva podepsána klientem i lékařem. Lékař pouze ověřuje totožnost klienta podle občanského průkazu, doložení výše příjmu není vyžadováno. Pokud klient nemá při sobě občanský průkaz, lze jeho totožnost ověřit podle náhradního dokladu, kterým může být i kartička pojištěnce zdravotní pojišťovny.

Zkušenosti z praxe

Vedoucí lékař Aura Medical Clinic MUDr. Peter Hajduk vysvětluje filozofii prodeje krásy na splátky následovně: "Většina lidí dnes počítá svoje vydání, a tak jsme se rozhodli, že jim splátkami umožníme realizovat svůj sen bez čekání.

Když už totiž klient přijde, často se rozhodne k většímu počtu estetických operací, čímž celková cena narůstá. I malý zákrok povadlých očních víček však může někdy narušit rodinný rozpočet, a tak pacient uvítá, když je operace provedena hned, přičemž platba probíhá až následně a přitom postupně."

S čím můžeme počítat

  • žádná platba v hotovosti (akontace 0 procent)
  • standardní výše úvěru je do 30 000 Kč, bez ručitele
  • úvěry nad 30 000 Kč jsou poskytovány na základě individuální dohody
  • doba splácení je volitelná: 6, 8, 12, 18, 24, 30 nebo 36 měsíců
  • první splátka se hradí měsíc po zákroku

Reklama

Související články

Na plastiku je nejvhodnější podzim

Podzim je nejlepší období pro plastickou chirurgii. Prohlásil to doktor Svatopluk Svoboda z kliniky plastické chirurgie Fakultní nemocnice Královské Vinohrady....

Výběr článků

Načítám