Hlavní obsah

Roky trpěla bolestmi nohou - měla nádor na mozku a rakovinu plic

Novinky, bok

Jednačtyřicetiletá Cindy Cannonová dlouhé roky trpěla bolestmi nohou. Lékaři ale při běžných kontrolách nikdy nic nenašli. Postupem času jí sdělili, že je problém nejspíš psychického rázu, jen v její hlavě. Tam opravdu problém byl, ale trochu jiný. Poté, co jednou nešťastně spadla, zjistili konečně v nemocnici pravé důvody potíží – nádor na mozku a rakovinu plic.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Roky jsem si stěžovala, že mě pobolívají nohy, lékaři ale nikdy nic nenašli. Nakonec jsem od nich odcházela s nálepkou, že s mým duševním zdravím asi není vše v pořádku,“ popsala Cindy pro server Daily Record.

„Před několika týdny, když jsem vypravovala děti do školy, jsem najednou upadla. Skončila jsem v nemocnici, kde mi udělali prohlídku celého těla. Teprve tehdy zjistili, že mám rakovinu plic a šesticentimetrový nádor na mozku.”

„Doktoři mi dávají jen několik týdnů života. Je to strašná představa, už kvůli dětem, které zůstanou bez matky,“ dodala. Cindy má osmnáctiletého syna Marcuse a devítiletou dceru Casey-Jane.

„Nic ale nevzdávám. Chci, aby všichni věděli, že chyby se stávají, a to jen kvůli tomu, že vás někdo zaškatulkuje někam, kam nepatříte,“ uvedla. Její příbuzní nyní organizují sbírku, která má ženě pomoci s léčbou.

Reklama

Výběr článků

Načítám