Hlavní obsah

Naomi Campbellová: Před přehlídkou jsem přežívala deset dní na džusu

Novinky, ema

Šokující zprávu vypustila do světa světoznámá exotická modelka Naomi Campbellová. Čtrnáct let prý nepředváděla na velké módní přehlídce a teď, když přišel opět její čas, se na záři reflektorů připravila doopravdy důkladně. Ovšem proti běžným zvykům poněkud drasticky. Jídlo totiž vyměnila za džus, který pravidelně pila několik dní.

Foto: Profimedia.cz

Naomi Campbellová

Článek

Naomi magazínu Edit přiznala, že celé dva týdny nic nejedla, pouze pila zeleninové džusy, aby si pročistila tělo. Tak moc jí zřejmě záleželo na tom, aby ji na přehlídkovém molu nezastínily její o několik let mladší kolegyně. Třiačtyřicetiletá ebenová kráska zahajovala v červnu přehlídku módního domu Versace. Až po dlouhých měsících se ale svěřila, kolik úsilí ji stálo se na velkou módní událost připravit a jak moc jí na tom záleželo.

„Deset dní předtím jsem pila jenom džus, který obsahoval mrkev, zázvor a ananas, abych se vyčistila,“ řekla Campbellová. A ohlas po strop plného sálu stál za to. „Byla jsem naprosto ohromena jejich reakcí. Všichni byli úplně zticha a já jsem si pomyslela: ,Ach můj bože, oni mě tu doopravdy chtějí!‘“

Diety prý ale modelka už nedrží. V rozhovoru totiž také přiznala, že si čas od času dá čokoládu nebo nezdravé chipsy. „Občas je potřeba povolit si maličkosti, které vám udělají radost,“ dodala Campbellová.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak padají modelky

Modelka. Na přehlídkách vždy perfektně oblečená, učesaná, nalíčená. Na sobě dokonalé oblečení od módních návrhářů. Ladně pluje po přehlídkovém mole a rozdává...

Výběr článků

Načítám