Hlavní obsah

Anastacia si nechala kvůli rakovině odstranit obě ňadra

Letošní rok nebyl pro zpěvačku Anastacii vůbec jednoduchý. Již podruhé v životě musela bojovat s rakovinou prsu. Poprvé jí byla tato zákeřná choroba diagnostikována před deseti lety. Podstoupila lumpektomii a ozařování. Letos v únoru lékaři přišli s nemilou zprávou znova. Aby jí zachránili život, museli jí vzít obě ňadra.

Anastacia - Left Outside Alone

 
Článek

Pětačtyřicetiletá rodačka z Chicaga tak podstoupila oboustrannou mastektomii a následnou chemoterapii. Ale už v červenci mohla světu oznámit, že chorobu opět porazila.

„Na počátku tohoto roku mi byla diagnostikována podruhé rakovina prsu a v současnosti procházím konečným stadiem zotavování poté, co jsem podstoupila oboustrannou mastektomii… Byla to velmi náročná cesta, ale cítím se skvěle a jsem připravená začít novou kapitolu svého života,“ uvedla Anastacia ve svém příspěvku pro měsíc boje s rakovinou prsu, jímž byl říjen mezinárodně vyhlášen.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka trpí od puberty Crohnovou chorobou a má rovněž srdeční onemocnění – supraventikulární tachykardii.

Ze stejného důvodu si letos na jaře nechala odstranit obě prsa herečka Angelina Jolie, která tak učinila z čistě preventivních důvodů, jelikož měla vysokou pravděpodobnost, že rakovinou prsu onemocní. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám