Hlavní obsah

Zúčastněte se charitativní dražby knírků a podpořte boj proti rakovině prostaty

Novinky, das

Máte poslední šanci podpořit letošní ročník charitativní akce Movember, jež podporuje boj proti rakovině prostaty. Na charitativní aukci lze do 7. prosince do 12 hodin vydražit oholené knírky osobností Davida Svobody, Míry Hejdy, Marka Matějovského, Leonarda Kweukeho, Miki Křena či Pavla Cejnara.

Foto: Hermina

Mo Bratři a Mo Sestry

Článek

Aukci naleznete na adrese www.istyle.cz/movember . Po celou dobu dražby můžete sledovat, komu nakonec připadne originální plaketa od designerského teamu MUTANTA s opravdovými ex-kníry nejznámějších českých Mo Bráchů pro rok 2012.

Aukce byla letos doplněna i o tři kníraté pásky z limitované série Horsefeathers Custom belt. Pásek je ze 100% hovězí kůže, každá spona osazená jedním ze třech klasických knírů má navíc na zadní straně vygravírovaný symbol letošního Movemberu. Dále 1 kus designového ručně vyrobeného Mayhem Longboardu se speciálním KNÍR designem.

Foto: Movember

Kníraté pásky z limitované série Horsefeathers Custom belt

Vydražit můžete také originální obraz inspirovaný kampaní Movember od Dominika Mareše, jenž o kampani Movember říká: "Kvůli stále se rozšiřující rakovině prostaty jsem se rozhodl, že načas zahodím holicí strojek a podpořím boj proti této výhradně mužské nemoci. Chci zapojit nejenom svůj knír, ale celé své srdce v charitě za správnou věc a pro správné chlapy, mezi nimiž si rakovina nevybírá. Proto je osvěta nesmírně důležitá a muži by si postupně měli uvědomit, že preventivní prohlídky u lékaře nemusí být pouze záležitostí žen. Podporuju tak cestu mužů vzhůru za zdravím!"

Foto: Movember

Dominik Mareš a jeho originální obraz inspirovaný kampaní Movember.

Dalším originálním prvkem v dražbě je župan s knírkem, značky Vixen z nejlepší bavlny, vyrobený v limitované edici pro Movember 2012.

Foto: Movember

Župan s knírkem, značky Vixen

Vyhrajte aukci a mějte skvělý MO dárek pro své MO přátele, třeba k Vánocům.

Výtěžek bude beze zbytku přesunut na konto MOVEMBERU. Vyvolávací cena každého draženého kusu je 1 000 Kč.

Více informací na http://movember.seznam.cz .

Movember je originální charitativní projekt kladoucí si za cíl boj proti rakovině prostaty a změnu osobního pohledu na zdraví všech chlapů. Kníry byly oholeny oficiálním strojkem projektu, holicím strojkem GILLETTE Fusion ProGlide.

Reklama

Související témata:

Související články

Movember vyvrcholí gala party 30. listopadu

V listopadu zaplavili naše ulice muži s knírem. Důvodem pro tento svébytný módní trend je charitativní kampaň Movember, která má šířit osvětu ohledně rakoviny...

Výběr článků

Načítám