Hlavní obsah

Rychlá dieta, při které zhubnete a zároveň omládnete o několik let

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá žena touží hubnout, pokud možno rychle a účinně. Dermatolog Dr. Nicholas Perricone našel recept nejen na hubnutí, ale i na výrazné omládnutí pokožky. Svou metodu nazývá ledničkový "facelift" a sklízí s ní až neuvěřitelné úspěchy.

Foto: Profimedia.cz

Eva Mendesová se stala velkou propagátorkou této diety.

Článek

Velkou propagátorkou této zázračné metody je podle deníku Daily Mail i herečka Eva Mendesová, podle níž už za pouhé tři dny ženy pocítí výrazné změny své pokožky, která doslova září a přitom zůstává nádherně pevná.

Jednoduché tajemství spočívá v omezení cukru, soli, alkoholu a kávy. Podle dermatologa Nicolase Perriconeho právě tyto složky potravy způsobují v pokožce "zánět, který spouští její stárnutí".

Třídenní stravovací plán se skládá převážně z lososa, čerstvé zeleniny, ovoce a ořechů. Pomocí omega-3 olejů a antioxidantů dochází k ochraně membrány buněk pokožky, která v pokožce zadržuje vodu.

Dále je nutné vyřadit z jídelníčku veškerou sůl, cukr, kofein, pšenici a víno. Je dobré též vypít hodně čisté neperlivé vody, která urychluje trávení potravin, což také ovlivňuje hubnutí a zároveň vzhled pokožky.

Krátkodobý efekt

Ne všichni odborníci jsou touto "zázračnou" metodou nadšeni. Dermatolog Sam Bunting je v mnoha ohledech velmi skeptický. "Změny stravování se obvykle na pokožce objevují až v průběhu šesti týdnů, je tedy velmi nepravděpodobné, že ženy ucítí velké změny již po třech dnech trvání diety. Omezení soli v lidském organismu maximálně způsobí, že tělo nezadržuje tolik vody, člověk se tak cítí mnohem méně nafouklý."

Podle něj, pokud toužíte po rychlém zmenšení konfekční velikosti, například před vánočním večírkem, pak dietu můžete zkusit držet. Pokud ale toužíte po dlouhodobém zhubnutí a výrazném omlazení pokožky, pak je nutné dodržovat tato omezení dlouhodobě a ani pak není jistý skutečný výsledek.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak se změní život, když se změní váha

Pocit štěstí, zadostiučinění, větší sebevědomí a více energie do života, to zná asi každý, kdo úspěšně shodil kila, která ho trápila. Se změnou postavy...

Výběr článků

Načítám